Stohl András börtön ügyvéd Ruttner György bizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogyott a türelem! Dr. Ruttner György többé nem képviseli Stohl Andrást, ugyanis az ügyvéd bizalomvesztés miatt felmondta a megbízást. Stohl a könyvében és szabadulása óta többször becsmérlően nyilatkozott jogi képviselőjéről. Vélhetően emiatt sokallt be és mondott búcsút neki Ruttner és csapata.

Stohl András kártérítési ügye még nem zárult le, ám ennek ellenére a színész egykori ügyvédje, dr. Ruttner György bizalomvesztés miatt a múlt hónap végén beadta felmondását. Mint ahogy azt a Life.hu is megírta, Stohl a könyvében és a szabadulása utáni időszakban többször becsmérlően nyilatkozott ügyvédjéről. Többek közt azt is a szemére vetette, hogy túl sokat nyilatkozott abban az időszakban, amíg ő rács mögött volt. Finoman arra is utalt, zavarta, hogy őt követően Damu Roland védelmét is elvállalta, illetve úgy érezte, hogy az ügyvéd ötlete, a drogprevenciós körút miatt alakult ki róla az emberekben a kép, hogy drogfüggő. Nyilatkozatai miatt Ruttner bizalma megingott ügyfelében, ezért Stohl most új ügyvéd után nézhet.

"Nem szeretnék Stohl András kapcsán szerepelni a médiá­ban, ezért a Ruttner Ügyvédi Iroda álláspontját közölhetem csak. Irodám munkatársaival csapatként sokat dolgoztunk azon, hogy közismert ügyfelünk börtönbüntetését drasztikusan enyhítse a bíróság, így a velem munkálkodó csapattal közösen hoztuk meg a döntést is: bizalmunk elvesztése miatt nem képviselhetjük tovább ügyfelünket, felmondjuk a megbízást. Ez a múlt hónap végén írásban megtörtént, ügyei iratait átadtuk" - magyarázta az okokat a Blikknek dr. Ruttner György. Stohl András a hírek szerint menetközben meg is találta új ügyvédjét, aki kedden már képviseli őt kártérítési perének tárgyalásán, melyen ő maga nem lesz jelen.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nem akar bátyja hátán felkapaszkodni Fenyő Iván húgahttp://www.life.hu/legykepben/20121108-fenyo-fruzsina-fenyo-ivan-magyar-szinesz-huga-nem-a-batyja.htmlÚjabb kulisszatitkok derültek ki Komár temetésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121108-komar-laszlo-temetesere-titokban-erkezett-haza-masodik-hazassagabol-szarmazo-nagyfia.htmlEgymásnak ugrottak az X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/legykepben/20121108-xfaktor-keresztes-ildiko-vitatkozott-malek-miklossal-mentoraltja-lass-bea-kiesese.htmlÁtverték az ismert magyar zenészthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-sipos-peti-irigy-honaljmirigy-atvertek-lengyelorszagban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.