Nádor Dávid kritika tehetségkutató The Voice Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forrnak az indulatok Nagy Feró körül, aki két éve nyegle stílusa miatt dobta ki az X-Faktorban, a Mentorok házából a csodálatos hangú Nádor Dávidot, aki a Voice pénteki adásában a Mesterek egyhangú döntésével jutott tovább. Egyes rajongók konkrétan melegebb éghajlatra szeretnék elküldeni Ferót egykori tévedése miatt.

Nekitámadtak a rajongók Nagy Ferónak, aki két éve nyegle stílusa miatt dobta ki Nádor Dávidot az X-Faktorban, a Mentorok házából. A tehetség énekes a Voice pénteki meghallgatásán levette a lábáról a Mestereket, akik nem győztek harcolni azért, hogy a csodálatos hangú énekest saját csapatukban tudhassák.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Dávid két éve is meggyőző teljesítményt nyújtott, amikor először feltűnt Phil Collins Against All Odds című slágerével, de aztán érthetetlen módon Nagy Feró kiejtette őt. Most, hogy a Voice-ban ismét bizonyított, a nézők nekiestek az X-Faktor mentorának. "Kapd be Feró!" - írta az egyik kommentelő a Voice közösségi oldalán, ahol azt is méltatták, hogy Dávid Malek Andreát választotta Mesterének.

Kiesett az X-Faktor párbajhősehttp://www.life.hu/szorakozz/20121110-xfaktor-5-elo-show-kiesett-feher-zoltan-nelkule-folytatodik.htmlNyegle stílusa miatt kitették az X-Faktorból a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121110-nador-david-a-the-voice-versenyzoje-nem-el-egyutt-kislanya.htmlTitokban megnősült az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121110-feher-zoltan-az-xfaktor-versenyzoje-titokban-ujra-elvette-feleseget.htmlMegmutatta szexi kishúgát az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20121108-xfaktor-kocsis-tibi-kishuga-liza-nanasi-pal-kameraja-elott-pozolt.htmlEgymásnak ugrottak az X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/legykepben/20121108-xfaktor-keresztes-ildiko-vitatkozott-malek-miklossal-mentoraltja-lass-bea-kiesese.htmlSzélsőséges indulatokat gerjesztett az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121105-stone-az-xfaktor-versenyzoje-szelsoseges-indulatokat-gerjesztett.htmlSaját énekesét küldte haza az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121103-stone-es-lass-bea-parbajozott-az-xfaktorban-de-a-kozonseg.htmlŐ nyeri meg az idei X-Faktort?http://www.life.hu/legykepben/20121030-xfaktor-versenyzoje-olah-gergo-almaban-megnyerte-a-versenyt.htmlValóra váltotta álmát az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121027-takacs-nikolas-az-xfaktor-versenyzoje-fanksutot-nyit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.