gyilkosság gyilkos börtön Szita Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szita Bence kegyetlen meggyilkolásával gyanúsítják a 47 éves B. Józsefet is. A hajléktalan férfi október elején szabadult a börtönből a legutóbbi büntetése óta. B. József az elmúlt 30 évet szinte folyamatosan börtönben töltötte.

A kegyetlenül kivégzett 11 éves Szita Bence egyik gyilkosa, B. József egészen pontosan október 9-én szabadult hatéves börtönbüntetéséből - írja a Blikk. A férfi 17 éves kora óta szinte folyamatosan börtönben volt, szinte mindent elkövetett, amit ember elkövethet: testi sértés, erőszakos közösülés, ittas vezetés, közokirat-hamisítás, lopás, zsarolás, hamis vád is szerepel a bűnlajstromán.
A gyanúsított bűntársa, K. József szerint B. József gyilkolta meg a 11 éves Szita Bencét, akit élve temettek el. A kisfiú nem a történet egyetlen áldozata. A harmadik gyanúsított nem más, mint Bence mostohaanyja, P. Erika, aki elfogása után nem sokkal részletes beismerő vallomást tett.

Forrás: MTI/Varga György
Forrás: MTI/Varga György

Két és fél ezren vettek végső búcsút Szita Bencétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121110-eltemettek-szita-bencet.htmlÉlve temették el Szita Bencét gyilkosaihttp://www.life.hu/legykepben/20121109-szita-bencet-elve-temettek-el-a-gyilkosok.htmlNem Szita Bence volt az egyetlen áldozathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121108-szita-bence-halalaval-megpecsetelodott-p-erika-gyermekeinek-a-sorsa-is.htmlMi vár Szita Bence gyilkosaira?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121105-a-halalbuntetes-rosszabb-vagy-a-borton-mi-var-a-11.htmlHetek óta tervezte a gyilkosságot Szita Bence nevelőanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20121104-hetek-ota-tervezte-a-gyilkossagot-szita-bence-neveloanyja-p-erika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.