betegség Andy Vajna küzdelem Palácsik Tímea rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megküzdött a túlélésért Andy Vajna, aki négy éve legyőzte a rákot. A betegséggel való küzdelmet is megoldandó feladatként kezelte és sikerrel járt - tudta meg a Life.hu a DTK Show felvételén. A sztárproducer D. Tóth Krisztának nyíltan beszélt Palácsik Tímeával való kapcsolatáról is.

Négy évvel ezelőtt diagnosztizáltak Andy Vajnánál rákot, aki ekkor úgy döntött, hogy bármit hajlandó megtenni a gyógyulásért. "Én a halállal soha nem számoltam. Úgy gondoltam, hogy mint akármelyik problémát, ezt is megoldom" - vallott Andy Vajna, aki a Palácsik Tímeával való szerelméről is árult el részleteket.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

"Valakivel kell mennem a partikra" - így viccelődött Andy Vajna, amikor D. Tóth Kriszta új barátnőjéről, Palácsik Tímeáról kérdezte a DTK Show felvételén. A világhírű producer nemrégiben újra címlapokra került a magánéletével, miután kiderült, hogy valóban a szép és fiatal nő az új párja. "Az embernek meg kell osztania az örömeit valakivel. Nem a problémákat, az örömöket" - mesélt Tímeáról. "Az a legrosszabb, ha a nagy sikerben egyedül ülsz, és senkivel nem tudod megünnepelni. Az egy nagyon üres élet" - tette hozzá a filmes, aki mégis a mai napig volt feleségét tartja a legjobb barátjának.

Egymásnak esett a két népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-es-domsodi-gabor-magyra-musorvezeto.htmlA halálra készül az ismert magyar humoristahttp://www.life.hu/legykepben/20121115-nagy-bando-andras-magyar-humorista-a-halalra-keszul.htmlTávozik a Barátok közt fiatal sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121114-baratok-kozt-lindaja-szabo-kitti-kilep-a-sorozatbol-szerepet-.htmlHatalmas veszteség érte az X-Factor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20121114-nichole-scherzinger-az-amerikai-xfactor-mentora-hatalmas-veszteseget-szenvedett-el-1.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.