Somló Tamás szabálysértés Malek Andrea szabály csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Engedett a kísértésnek és a szabályokat megszegve lesett Malek Andrea és Somló Tamás az egyik versenyző hallatán. Holott a meghallgatások során a Voice mestereinek szigorúan tilos kikukucskálni a székükből, hiszen a lényeg épp az, hogy hang alapján kell eldönteniük, hogy az adott versenyzőnek bizalmat szavaznak-e - tudta meg a Life.hu.

Nem tartotta be a Voice szabályait Malek Andrea és Somló Tamás, akik az utolsó Meghallgatásra már eljutottak arra a pontra, hogy egyszerűen kikukucskáltak székükből és meglesték az színpadon álló versenyzőt - tudta meg a Life.hu. Tény, hogy ezt mindketten már akkor tették, amikor egyiküknek sem volt szabad hely a csapatában, így aztán nem is nyomhatták már meg a gombot, de ennek ellenére megsértették az énekverseny alapvető szabályát, amely szerint a meghallgatások során a Mesterek kizárólag a fülükre hagyatkozva ítélhetik meg, hogy egy adott versenyző jó, avagy sem.

Forrás: TV2
Forrás: TV2


Ezután azonban már többé nem kell kukucskálniuk, hiszen a pénteki lesz az utolsó meghallgatás és ezután már természetesen látni is fogják a versenyzőket, akiknek a létszámát hamarosan, a párbaj adások során radikálisan csökkenteniük kell.

Egymásnak esett a két népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-es-domsodi-gabor-magyra-musorvezeto.htmlA halálra készül az ismert magyar humoristahttp://www.life.hu/legykepben/20121115-nagy-bando-andras-magyar-humorista-a-halalra-keszul.htmlTávozik a Barátok közt fiatal sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121114-baratok-kozt-lindaja-szabo-kitti-kilep-a-sorozatbol-szerepet-.htmlTitkos segítséget kapott Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121114-xfaktor-zambo-krisztian-enekes-kulso-segitseget-kapott.htmlHatalmas veszteség érte az X-Factor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20121114-nichole-scherzinger-az-amerikai-xfactor-mentora-hatalmas-veszteseget-szenvedett-el-1.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.