Nagy Bandó András halál meglepő készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halálra készül Nagy Bandó András, aki úgy érzi, hogy az ő korában már természetes dolog, ha valaki foglalkozik az elmúlás gondolatával. A népszerű humorista épp ezért fokozatosan lezárta előadói és írói életművét, hogy ne kelljen félnie, amikor elhagyja a földi létet - tudta meg a DTK Show felvételén a Life.hu.

Nagy Bandó András meglepő kijelentést tett a DTK Show felvételén: az ismert humorista elárulta, hogy ő már a halálra készül, mert véleménye szerint az ő korában ez már törvényszerű - tudta meg a Life.hu. "Aki ennyi idősen nem készül a halálra, az hülye! - jelentette ki. "A boldogság maga a halálfélelem. Akkor kezdesz igazán félni, amikor sajnálod, hogy itt kell hagynod ezt a csodálatos életet" - árulta el D. Tóth Krisztának. A humorista épp ezért lassanként lezárta előadói és versírói életművét, rámpát építtetett a házába és tudatosan igyekszik óvni a testét. Rendszeresen sportol, hogy minél tovább élhessen.

A ma is fiatalos Nagy Bandó azt is elárulta D. Tóth Krisztának, hogy örömét nyolcéves unokája, Hanna teljesíti ki igazán. A kislány anyukája, a színésznő Nagy Natália szerint Hanna istenként tekint a papára, és a nagypapa legnagyobb büszkeségére már maga is bontogatja költői szárnyait.

Bando.hu
Bando.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.