légitámadás háború életveszély Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyben van Steiner Kristóf. A Tel-Avivban élő egykori műsorvezető a legnagyobb közösségi oldalon tette közzé, hogy ma éjjel légitámadás várható, és rögtön végakaratáról is tájékoztatta a követőit.

Közvetlen életveszélybe került Steiner Kristóf. A Tel-Avivban élő egykori műsorvezető a legnagyobb közösségi oldalon tudatta barátaival, követőivel, hogy ma éjszaka légitámadás várható a körzetükben, és rögtön el is búcsúzott és a végakaratát is megosztotta. "Légiriadó van Tel-Avivban. Ha ma éjjel meghalok, kérjétek meg Madonnát, hogy tetováltassa a nevemet a hátára" - írta angolul Kristóf, majd egy másik bejegyzésében a magyar barátaihoz is szólt: "Hagyjátok abba a háborúkat és szeressétek az állatokat, és ne keressetek hibást vagy bosszút."

Mint ismeretes, már hónapok óta küszöbön áll az izraeli-iráni háború és Kristóf a párjával, Matan Attiasszal épp Izraelben él.

Forrás: Steiner Kristóf
Forrás: Steiner Kristóf

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.