Milliókat bukott el az RTL Klub sztárja

bukás veszteség millió Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliókat bukott el a tőzsdén Delhusa Gjon, aki egykor a megtakarított pénzét, 10 millió forintot adott oda egy brókernek, hogy fektesse azt be. Évekig várta, hogy nyereséget termeljen a nagy összeg, de ehelyett 4 millió forintjától kellett búcsút vennie.

Delhusa Gjon ma már bánja, hogy egykor megbízott egy brókerben, akinek odaadta megtakarított pénzét, 10 millió forintot, hogy befektesse azt. A férfi komoly hozamot ígért és 5 éven át hitegette az énekest azzal, hogy hamarosan nyereséget fog termelni az összeg. Ezzel szemben azonban Gjoni végül 4 millió forintot bukott el.

"Öt évig játszottak a megtakarított pénzemmel. Persze gyakran volt, hogy elértük a 'mindjárt jó lesz' határt, de aztán bukta lett a vége minden egyes alkalommal. Hitegettek, és abban a pillanatban, amikor ki akartam venni a befektetésemet, azonnal közölték: most nem érdemes, hosszabb ideig kell jelen lenni. Azt mondogatták, ennél biztosan jobb lesz, ha bent hagyom, majd elindul felfelé az ár és még sorolhatnám... Hülye voltam, hogy nem vettem ki már az elején" - kesergett a Blikknek Gjoni.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.