Nem tudott elbúcsúzni édesanyjától a TV2 sztárja

Mező Misi halál veszteség tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudott elbúcsúzni szeretett édesanyjától Mező Misi. A Voice Mestere örökké lelkiismeret- furdalással küzd, amiért nem volt ott nagybeteg anyukája halálos ágyánál. Misi számára az is hatalmas fájdalom, hogy az édesanyja már nem érte meg az énekes kisfiának születését.

Nem tudott elbúcsúzni haldokló édesanyjától Mező Misi, akit emiatt örök lelkiismeret-furdalás gyötör. "Én Budapesten éltem, a családom pedig Dobozon. Annak ellenére, hogy tudtam, anya beteg, nem gondoltam, hogy ilyen hamar elmegy" - mondta el a Mokkában szomorúan a Voice Mestere, akit az is nagyon bánt, hogy másfél éve elhunyt édesanyja már nem érte meg az unokája születését.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A testvéreim révén anyának voltak már unokái, de mindig azt mondta, hogy vágyik arra, hogy az ő Miskájától is legyen egy. A kisfiam, Nimród június 4-én született meg, és ezt édesanyám sajnos már nem érte meg. Úgy érzem, hogy a veszteség, amit anya halálával átéltem olyan seb, ami sosem fog begyógyulni" - tette hozzá az énekes, aki ahányszor a fiára néz, annyiszor látja benne az anyukáját. "Úgy érzem, hogy Nimródban talán édesanyám folytatódik, talán az ő lelke is ott van a kisfiamban. Nagyon sok dologban hasonlít a kicsi a nagymamájára. Többek közt a tekintete is ugyanolyan, mint anyáé volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.