Anyagilag támogatja családját a Megasztár győztese

támogatás Radics Gigi nehézség anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt idő, amikor Radics Gigi családjának anyagi segítségre volt szüksége, amikor az édesapjának nem volt munkája. Amióta azonban a fiatal énekesnő megnyerte a Megasztárt, már ő támogatja anyagilag szeretteit - tudta meg a Life.hu a Frizbi forgatásán.

Radics Gigi nagyon fiatalon futott be a Megasztár segítségével. A tehetséges énekesnő a győzelemmel nem csupán saját karrierjét indította el, de biztosította családja anyagi biztonságát is - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén. "Régebben voltak időszakok, amikor apának nem volt munkája és anyagi nehézségeink voltak. Ilyenkor a rokonaink segítettek. Volt, hogy a keresztapám munkát adott a vállalkozásában édesapámnak. Ennek ellenére előfordultak olyan időszakok, amikor nem engedhettünk meg magunknak mindent, hiába áhítoztunk rá, nem vehettünk meg egy szép új cipőt. De szerencsére kenyérre mindig futotta" - árulta el Gigi, hozzátéve, hogy ma már ő az, aki segítheti a családját anyagilag. "Szerencsére vannak felkéréseim, fellépéseim és a Megasztárban nyert összeget sem herdáltam el. Most már mindenre futja."

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Az X-Factor sztárjával csalta meg terhes barátnőjét a népszerű focistahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-danny-simpson-brit-focista-megcsalta-terhes-baratnojet.htmlKínos! Retteneteset villantott Kristen Stewarthttp://www.life.hu/legykepben/20121116-kristen-stewart-amerikai-szineszno-az-alkonyat-sztarja-rettenetes-ruhaban-jelent.htmlNem tudott elbúcsúzni édesanyjától a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-mezo-misi-a-voice-mestere-nem-tudott-elbucsuzni-az-edesanyjatol.htmlMilliókat bukott el az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-delhusa-gjon-magyar-enekes-milliokat-bukott-el-tozsden.htmlÉletveszélyben a népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-steiner-kristof-magyar-musorvezeto-eletveszelybe-kerult.htmlEldobta magától apja a The Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121115-helmeczi-bianka-a-the-voice-versenyzoje-akirol-az-apja-lemondott.htmlBeyoncé intim pillanatai - Sosem látott fotókkalhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-beyonce-knowles-amerikai-enekesno-intim-pillanatai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.