Tóth Gabi mell újrahasznosítás divatbemutató implantátum énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újrahasznosított ruhában lépett színpadra Tóth Gabi, aki  fóliából készült öltözékével kifejezetten eltakarta új kebleit.

Fotósok hada jelent meg azon az ökotudatos kiállításon, amelyen ismert emberek magyar dizájnerek által újrahasznosított anyagokból készült ruhákban lejtettek végig a színpadon. Szinte mindenki Tóth Gabi új melleire volt kíváncsi, amelyről egy napilapnak már sikerült közeli fotókat közölnie.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Az énekesnő tisztában volt a keblei iránti érdeklődéssel, ezért egy olyan ruhában vonult végig a kifutón, amely még csak a körvonalait sem engedte láttatni a 350 köbcentis, csepp alakú implantátumnak. Ráadásul amikor a kifutó végére ért kihívóan a mellére tette bal kezét. "Itt van nektek a mellem!" - dörmögte kesernyés mosollyal az orra alatt.


szólj hozzá: Szájukra vették a sztárok Tóth Gabi mellét

Nem tudott elbúcsúzni édesanyjától a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-mezo-misi-a-voice-mestere-nem-tudott-elbucsuzni-az-edesanyjatol.htmlMilliókat bukott el az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-delhusa-gjon-magyar-enekes-milliokat-bukott-el-tozsden.htmlÉletveszélyben a népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-steiner-kristof-magyar-musorvezeto-eletveszelybe-kerult.htmlEldobta magától apja a The Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121115-helmeczi-bianka-a-the-voice-versenyzoje-akirol-az-apja-lemondott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.