Külföldön próbál szerencsét a ValóVilág sztárja

külföld hiány szerencse VV Frankie karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldön próbál szerencsét VV Frankie. Az egykor sofőrként dolgozó valóságshow-sztár nehéz szívvel hagyta el hazáját, hiszen itthon kellett hagynia 3 éves kislányát, Mírát - tudta meg a Life.hu.

Sok honfitársunkhoz hasonlóan VV Frankie is úgy érezte, hogy külföldön kell szerencsét próbálnia. Az egykor sofőrként dolgozó valóságshow-sztár most Romániában épít új karriert. És bár reményekkel telve utazott el, kislánya, Míra hiánya mégis megviseli - tudta meg a Life.hu.

"Nagyváradon építek egy új karriert a legjobb barátom kereskedelmi franchise cégében. 250-300 km-re vagyok az otthonomtól és a lányomtól. De igyekszem minden hétvégén otthon lenni vele" - árulta el Frankie, aki megfogadta, hogy amint beindul az üzlet, és megteheti majd, a kislánya miatt egyre sűrűbben jár haza.

Megvilágosodott a Barátok közt új szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121116-bratok-kozt-uj-szereploje-nagy-sandor-a-madach-szinhaz-szinesze.htmlBorsot tört a fotósok orra alá Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20121116-toth-gabi-oko-tudatos-kiallitason-vonult-vegig-a-kifuton.htmlAz X-Factor sztárjával csalta meg terhes barátnőjét a népszerű focistahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-danny-simpson-brit-focista-megcsalta-terhes-baratnojet.htmlKínos! Retteneteset villantott Kristen Stewarthttp://www.life.hu/legykepben/20121116-kristen-stewart-amerikai-szineszno-az-alkonyat-sztarja-rettenetes-ruhaban-jelent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.