Még el sem vált, de máris kisbabát szeretne az RTL Klub műsorvezetője

műsorvezető szingli válás reflektor szerelem gyermek Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár hivatalosan még nem mondták ki a válását Mádai Viviennek, az RTL Klub műsorvezetője mégis úgy érzi, hogy szíve ismét nyitott a szerelemre.

"Egyelőre őrült szingli vagyok, jól érzem magam így is, de nem tagadom, már nagyon vágyom egy társra" - mesélt őszintén a Vasárnapi Blikknek a Reflektor magazin műsorvezetője, aki egyelőre keresi az igazit.

fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Sokan próbálkoznak, arra nincs panasz, de úgy tapasztalom, borzasztó nehéz párt találni. Nagyon sok a fura pasi, van olyan, akitől az életkedvem is elmegy. Magasra tettem a lécet, de úgy gondolom, egy bizonyos korú férfinak igenis meg kell felelnie bizonyos elvárásoknak. Főleg úgy, hogy szeretném, ha a következő párom már a gyermekeim apja lenne" - vallotta be Vivi, aki annak ellenére, hogy első házassága tiszavirág életűnek bizonyult, nem vesztette el hitét a kapcsolat szentségében.

"Már zajlik a válás, de elég lassan megy. A volt férjemmel későn döbbentünk rá, hogy tűz és víz vagyunk. Eddig normális viszonyt ápoltunk, mostanra azonban már nem vagyunk annyira jóban, így szinte egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. A házasságtól azonban nem ment el a kedvem, sőt! Nagyon szeretnék újra férjhez menni és kisbabát szülni. Úgy érzem, kész vagyok a családalapításra!" - mesélte sugárzó arccal a fiatal tévés, aki láthatóan jól érzi magát a bőrében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.