Depressziós és ki se mozdul az otthonából az ismert magyar színésznő

betegség depresszió halál színésznő magány félelem Csala Zsuzsa komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mély depresszióba süllyedt Csala Zsuzsa. A komika kétségek közt él, felőrli őt, hogy úgy érzi, hogy nincs már sok hátra az életéből. A komika állapota egyre rosszabb, nem is feltétlenül fizikailag: inkább a lelke roppant bele a folyamatos félelembe.

Csala Zsuzsát a Blikk szerette volna otthonában is meglátogatni, de a színésznő visszautasította a látogatást, mondván: annyira rossz állapotban van, hogy már nem engedi magát fotózni, és nem szeretné, ha az emberek így látnák őt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Magányosan tengődöm itthon, szinte már ki sem mozdulok a házamból. A lakásban még valamennyire elbotorkálok, de az is fájdalmas. Ne haragudjanak rám, de már tükörbe sem merek nézni, mert megijednék saját magamtól. Sosem éreztem még magam ilyen rosszul. Minden reggel úgy kelek fel, hogy azt hiszem, ez lesz az utolsó. És rettegek, hogy vajon ma még lábra tudok-e állni. Olyan félelmek vannak bennem, hogy aznap, amikor előadásom lenne, reggel inkább betelefonálok a színházba, hogy vegye át a helyemet valaki más, mert nem akarok és nem is tudok kimozdulni. Kiábrándultam az életből, már a színpad sem okoz örömet. Tudom, hogy szörnyű dolgokat mondok, de így gondolom" - mondta Zsuzsa, aki úgy érzi, már nem sok van hátra az életéből, de azért próbál küzdeni, és optimista lenni, még ha nehezére is esik.

"Rengeteg gyógyszert szedek, a lábam mellett pedig a gerincemet is meg kellene műteni, mert sérvem van. De nem vagyok hajlandó a műtőasztalon meghalni! Tudom, hogy így végezném, tisztában vagyok vele! Éppen ezért azzal, hogy nem megyek kórházban, még egy kis időt nyerhetek. Inkább itthon várom a halált" - mondta határozottan a komika, akinek csupán egy négylábú barát hiányzik az életéből. "Nem sok örömöm van az életben, ami volt, az a kutyám volt. Sokan szekálnak, hogy vegyek magamhoz egy ebet, mert az megváltoztatná az életemet, de nem akarok. Felelőtlenség lenne, mert én már nem fogok sokáig élni."

Forrás: Blikk.hu

Zoknihúzás közben változott meg az élete a Barátok közt új szereplőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-baratok-kozt-uj-szereplo-munkacsy-kata.htmlRomokban az élete! Anyagilag tönkrement és börtön fenyegeti a magyar színészthttp://www.life.hu/legykepben/20121117-novenyi-norbert-magyar-szinesz-olimpikon-sportolot-kisemmiztek-mindenet-elveszitette.htmlMég el sem vált, de máris kisbabát szeretne az RTL Klub műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121117-meg-el-sem-valt-de-maris-kisbabat-szeretne-az-rtl.htmlSzakított a TV2 két sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121117-szakitott-a-tv2-ket-sztarja-a-joban-rosszban-szinesznoje-legerszki.htmlTitokban vált el férjétől az ismert magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20121117-titokban-valt-el-ferjetol-az-ismert-magyar-modell-es-topless.htmlAnyagilag támogatja családját a Megasztár győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20121116-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-anyagilag-tamogatja-csaladjat.htmlSokkot kapott saját könyvétől az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121114-kulka-janos-szinesz-szakacskonyvet-adott-ki.htmlSírva fakadtak az X-Faktor versenyzőihttp://www.life.hu/legykepben/20121116-xfaktor-feher-zoli-es-olah-gergo-enekesen-jo-baratok-lettek.htmlKínos! Retteneteset villantott Kristen Stewarthttp://www.life.hu/legykepben/20121116-kristen-stewart-amerikai-szineszno-az-alkonyat-sztarja-rettenetes-ruhaban-jelent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.