Küzd az előítéletek ellen a Voice szőke ügyvédnője

előítélet küzdelem Dr. Péter Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Péter Barbarának élete során sokszor meg kellett már küzdenie az előítéletekkel. A Voice szőke hajú, csinos versenyzőjét kinézete miatt elsőre sokszor a buta szőke skatulyába helyezik, holott sikeres ügyvédnő, aki ráadásul számos magyar sztár vokalistájaként is dolgozik és teljesítményével a Mestereket is lenyűgözte - tudta meg a Life.hu.

Dr. Péter Barbara számára gyakran jelent problémát az életben, hogy előítéletesek vele az emberek. A Voice szőke, csinos, fiatal versenyzője azonban általában hamar képes eloszlatni a személyével kapcsolatos kételyeket - tudta meg a Life.hu. "Néha érzem, hogy küzdenem kell az előítéletekkel. Főleg a női ügyfelekkel nehezebb elsőre, de általában a személyiségemmel és tudásommal végül meggyőzöm őket arról, hogy a csinos külső mögött sokkal több van, mint amit elsőre feltételeznek" - árulta el Barbara, akiről sokan azt sem gondolják, hogy évek óta sikeres énekesnő, aki többek közt Zorán, Dés László és Kern András mögött is vokálozik.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ám ő ennél többre vágyik, ezért is jelentkezett a Voice-ba. "Nyolc éve azért költöztem Bajáról a fővárosba, hogy az énekléssel foglalkozhassak, ez a szenvedélyem, a hivatásom. Lassanként bekerültem a vokálos körökbe, kézről kézre adtak, mert jónak és megbízhatónak találtak és én ennek rendkívül örülök. Most azonban a Voice-szal esélyt szeretnék adni magamnak arra, hogy önállóan is megmutassam magam az embereknek. Nem félek attól, hogy az ügyvédi praxisomat emiatt elveszíteném, hiszen ez egy későn érő szakma, ahol az idősebb kollégákat nagyobb bizalommal fogadják az ügyfelek. Így most arra vágyom, hogy teljes erővel a zenére koncentrálhassak" - árulta el a versenyző, akinek a Mesterek azonnal bizalmat szavaztak, így a Párbajadások során újra bizonyíthat.

A szexiparban dolgozik a valóságshow szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-a-hazasodna-a-gazda-egyik-szereploje-a-szexiparban-dolgozik.htmlEgymillió font értékű tetoválás van Kate Moss hátsójánhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-kate-moss-amerikai-szupermodell-hatsojan-egy-millio-font-erteku-tetovalas.htmlÚjra kórházba került Schobert Norbi - Idén már nem lép a nyilvánosság elé!http://www.life.hu/legykepben/20121119-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-ismet-korhazba-kerult-sulyos-influenzaval.htmlNem fél a konkurenciától a Voice Mesterehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-malek-andrea-a-voice-mestere-nem-fel-a-konkurenciatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.