Megdöbbent a tinisztár népszerűségének erejétől

betegség Fluor Tomi gyermekklinika énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító látogatást tett a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikán Fluor Tomi. Az előadó egy izomsorvadásos kislányt látogatott meg, akitől személyes ajándékot is kapott - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben

Fluor Tomi kórházban fekvő gyermekeket látogatott meg Iszak Eszti, Odett, SP és Majka társaságában. A kórház egyik kis lakója egy saját készítésű rajzzal lepte meg az énekest, de nem ez volt az, amin Fluor leginkább kiakadt.

Forrás: VIVA TV
Forrás: VIVA TV

"Jó volt a gyerekekkel tölteni pár órát, aranyosak és lelkesek voltak, még egy rajzot is kaptam egy mosolygós, izomsorvadásban szenvedő kislánytól. A kép egy fát ábrázolt, amelyen szívecskék voltak. A kislány, aki készítette, az előző pár napban még nagyon rosszul volt, majd amikor megtudta, hogy érkezem, gyorsan elkezdett javulni az állapota, így én már egy másik osztályon találkoztam vele. Engem is megdöbbentett, hogy közismert előadóként milyen erőt képviselek" - mesélte a Life.hu-nak Tomi.

Újra kórházba került Schobert Norbi - Idén már nem lép a nyilvánosság elé!http://www.life.hu/legykepben/20121119-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-ismet-korhazba-kerult-sulyos-influenzaval.htmlNem fél a konkurenciától a Voice Mesterehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-malek-andrea-a-voice-mestere-nem-fel-a-konkurenciatol.htmlMeghalt a népszerű magyar zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-lehoczki-karoly-magyar-zenesz-a-kistehen-zenekar-egykori-dobosa-meghalt.htmlA feleségét is megcsalja Hajdú Péter?http://www.life.hu/legykepben/20121119-hajdu-peter-csalja-feleseget-sarka-katat-mrfrizbi-cimu-konyv.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.