Sarka Kata titok Bálint Antónia csalás Hajdú Péter félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt megnősült volna, Hajdú Péter rengeteg ismert hölggyel járt együtt és azt sem rejtette véka alá, hogy sokszor félre is lépett. Bálint Antóniát éppen későbbi feleségével, Sarka Katával csalta meg - derül ki a Mr. Frizbi című könyvből.

Meglepő őszinteséggel árulja el magánéleteinek intim titkait Hajdú Péter a Mr. Frizbi című könyvben, amiből az is kiderül, hogy Bálint Toncsit épp későbbi feleségével, Sarka Katával csalta meg. "Antóniát pont Katával csaltam meg. Pontosabban Katával is. Elég rapszodikus kapcsolat volt a miénk, és be kell vallanom, volt több alkalom is, hogy félreléptem, de Antóniáért sem tenném tűzbe a kezem. Sőt, szinte biztosan tudom, hogy ő is megcsalt engem" - állítja a könyvben Hajdú, aki azt is részletesen elmeséli, miként ismerkedett meg Katával és kezdett el kettős életet élni. "Másnap este megint elmentünk a Pub-Lik-ba, de már ott volt Antónia is velem. Egy kis idő elteltével megjelent Kata, Antónia azonnal kiszúrta, hogy potenciális rivális van a fedélzeten. Alig vártam, hogy hétfőn visszajöjjünk Budapestre, és felhívhassam Katát. Elkezdődött az árnyék életem. Még Antóniával voltam hivatalosan, de telefonon és SMS-ben Katáé volt a lelkem."

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.