Megríkatta a Mestert a Voice versenyzője

Caramel Isten Molnár Ferenc Caramel ima verseny Henderson Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Henderson Dávid egyértelműen csodát tett a Voice színpadán. Előadásával nem csupán lenyűgözte a Mestereket, de meg is ríkatta Caramelt, aki úgy érezte, hogy éppen erre a fiúra várt, ezt a varázslatot kereste. A szerény, 17 éves gimnazista tehetség színpadra lépése előtt Istenhez imádkozott és úgy érzi, hogy földöntúli erők segítették őt előadása közben- tudta meg a Life.hu.

Henderson Dávid produkciójával lenyűgözte a Mestereket. A 17 éves gimnazista fiú egész nap a fűben ülve imádkozott, mielőtt a Voice színpadára lépett volna, és úgy érzi, hogy az Isten segített neki előadása közben.

"Szerettem volna egyfajta közvetítő lenni, akiben megszólal az Isten, aki által az ő üzenete eljut a nagyközönséghez. Talán ez sikerült. Épp azért jelentkeztem a Voice-ba, mert ez a műsor a hangról szól. Én pedig Isten hangja szeretnék lenni"-, árulta el Dávid, aki hívő keresztény családban nőtt fel, hiszen édesapja lelkész.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A szülei azonban maguk sem sejtették, hogy milyen csodálatos tehetség a fiúk.

"Otthon elejtett néhány hangból nem sejtettük, hogy mire képes Dávid. Tudtuk, hogy jó személyiség, aki keményen dolgozik, képzi a hangját. De amikor láttuk őt a színpadon, éreztük, hogy csoda történik. A fellépését megelőző napokon imádkoztunk érte, és biztosak vagyunk benne, hogy ez is segítségére volt. Az előadása egy pontján- talán maga sem érezte-, de fel is emelte a kezét, mintha az Isten energiáját kérte volna"-, mondja Dávid édesapja, Paul Henderson. Azt még a család sem tudja, hogy a gimnazista fiú miként fogja összeegyeztetni a Voice-al kapcsolatos feladatait a gimnáziummal, ám bíznak abban, hogy helyt fog állni minden területen. "Féltjük Dávidot, de hiszünk abban, hogy ami értéket mutattunk neki a neveltetése során, az segít majd neki megfelelő döntéseket hozni egy ilyen kiélezett helyzetben is"-, bizakodik Katalin, az édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.