konkurencia Malek Andrea félelem verseny tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Malek Andrea hétfő este egy klubkoncerten már együtt lép színpadra versenyzőivel. A Voice Mestere ezzel is bizonyítja, hogy nem fél az új, feltörekvő tehetségektől.

Malek Andrea nem fél attól, hogy a Voice versenyzői elvennék tőle a lehetőségeket. "Úgy érzem, hogy mindenkinek van helye a palettán, ráadásul a mögöttem lévő éveket, tapasztalatokat úgysem veheti el tőlem senki" - árulta el a Voice Mestere, aki ma este együtt lép fel 12 versenyzőjével Budapesten egy elegáns szórakozóhelyen. Andi nem is tanítványnak, sokkal inkább kollégának érzi a csapata tagjait. "Őket nem kell énekelni tanítani, sokkal inkább az útjuk egyengetése a feladatom és célom. És nincs nehéz dolgom, hiszen - bár különálló személyiségek - mégis mindannyian, akik a csapatomat alkotják, szorgalmasak, és szeretnek énekelni, úgyhogy megtiszteltetésnek érzem, hogy engem választottak a Meghallgatások során."

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.