Tragédia a Barátok közt sztárjának életében! Elvesztette édesapját a színésznő

halál veszteség Nagy Alexa tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas tragédia érte idén Nagy Alexát. A Barátok közt sztárja nyáron elveszítette szeretett édesapját, ráadásul a hírt neki kellett elmondania az édesanyjának is. A népszerű színésznő még ma is nehezen képes beszélni a történtekről.

Hatalmas tragédia érte idén nyáron Nagy Alexát, aki épp Ázsiában utazgatott, amikor szörnyű telefonhívást kapott és megtudta, hogy édesapja hirtelen rosszul lett, élet-halál közt lebeg. A Barátok közt sztárja azért imádkozott, hogy még időben hazaérjen. Így is történt, sőt édesapja állapota átmenetileg javulni kezdett, de végül mégis bekövetkezett a tragédia. Ő vette fel a telefont, amikor a kórházból hívták a családot, hogy az édesapja elhunyt, így Alexára hárult a feladat, hogy megossza a szörnyű hírt az édesanyjával. Ő azonban szinte képtelen volt megszólalni. "Mint kiderült, összeomlott a keringése, és újra kellett éleszteni. Késői gyerek vagyok, édesapám 72 éves volt, de addig a pontig még csak eszembe sem jutott, hogy elveszíthetem. Aztán teltek a napok, úgy tűnt, apa egyre jobban érzi magát. Nagyon bíztam abban, hogy felépül, de sajnos nem így lett. Kaptam egy telefont a kórházból, de nem akartam elhinni, hogy mi történt. Nekem kellett elmondanom a hírt anyunak, de a szavak egyszerűen nem jöttek ki a számom. Annyira sírtam, hogy nem értette, amit mondok. Többször el kellett ismételnem azt a borzalmas mondatot: Apa meghalt" - idézte fel a rettenetes pillanatot a Blikknek a színésznő.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.