Újra kórházba került Schobert Norbi - Idén már nem lép a nyilvánosság elé!

betegség életveszély Schobert Norbi Schobert Norbert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, szívműtétje után Schobert Norbi túl hamar kezdett újra dolgozni és a fitneszguru influenzával kórházba került. Annak ellenére, hogy állapota néhány nap után javulni kezdett, mégis úgy döntött, idén már nem lép a nyilvánosság elé.

Októberi szívműtétje után Schobert Norbi hetekig otthonában lábadozott, majd amint jobban lett, azonnal nagy erővel visszavetette magát a munkába. Csakhogy a túlzott terhelés megártott az egészségének és a fitneszguru influenzával visszakerült a kórházba, ami - tekintettel sérülékeny szervezetére - akár az életét is vesztélyeztethette.

Hajdú Péter vallomása: "Minden barátnőmet megcsaltam"



Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Csak csütörtökön és pénteken négy új márkabolt megnyitóján fogadtam több száz ember szeretetét, kézfogását, néha pusziját. Sajnos szombatra lázas lettem és mindenem fájni kezdett. A műtét utáni immunrendszerem még nem elég erős a közösségi munkára, és durván elkapott az influenza. Ez most veszélyes, mert fájdalmas köhögéssel, folyamatos gyulladással és sajnos többlet szívvízzel jár" - írta szombaton a legnagyobb közösségi oldalon, majd vasárnap már javulásáról számolt be követőinek, de azt is leszögezte, hogy idén már nem lép a nyilvánosság elé.

"A tegnapi rengeteg jókívánság és pozitív energia megtette a hatását, amit tőletek kaptam. Természetesen volt mellette célzott antibiotikum infúzió is, de mindezektől végre egy hét után láztalan vagyok és a kínzó köhögéstől is megszabadultam. A gyulladás okozta víz nagy része elhagyta a szívem bal részét. 1-2 nap remélem, és jól kirúgnak. Jó érezni, hogy néha idióta természetem ellenére is ennyi ember szeret. Ebben az évben már nem hiszem, hogy nagyon megjelenek az emberek előtt, de van célom!" - írta Norbi hozzátéve, hogy hatalmas tervei vannak a jövő évre: amellett, hogy másoknak is segíteni fog a fogyásban, saját testét is szeretné újra a műtét előtti formába hozni. "Hiszem és hinni akarom, hogy tudatossággal, megfontoltan újra egy izmos, szálkás, vidám Norbit fogtok látni, aki nemcsak büntetlen finomságokkal, hanem óriási sportélménnyel is meg tudja lepni a közönségét."

Tragédia a Barátok közt sztárjának életében! Elvesztette édesapját a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-nagy-alexa-a-baratok-kozt-sztarja-elvesztette-edesapjat-o-mondta.htmlSarka Katával csalta Toncsit Hajdú Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-sarka-kata-magyar-sztarral-csalta.htmlNégymillió néző előtt rázza a magyar táncosnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121116-karsai-zita-a-palyaja-csucsara-ert-nemetorszagban-dj-bobo-showjaval.htmlKülföldön próbál szerencsét a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-vv-frankie-a-valo-vilag-sztarja-kulfoldon-probal-szerencset.htmlÉlő adásban tudta meg a színésznő apja eltitkolt múltjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121118-elo-adasban-tudta-meg-lindsay-lohan-szineszno-apja-eltitkolt-multjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.