Anne Hathaway házasság család gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig két hónapja, hogy Anne Hathaway férjhez ment álmai férfijához, de máris arra vágyik, hogy gyermeket szülhessen. A népszerű színésznő egy fotózáson árulta el, hogy a férjével együtt már saját családról ábrándoznak.

Gyermekre vágyik Anne Hathaway. A bájos színésznő mindössze két hónappal azután, hogy hozzáment álmai férfijához, máris arról ábrándozik, hogy gyermeket szülhessen. Mindezt a Hollywood Reporter fotózásán árulta el, amikor számos hasonló korú, sikeres, Oscar-díj-várományos színésznő társaságában állt a kamerák elé.

www.hollywoodreporter.com
www.hollywoodreporter.com

Kattints a képre a többi gyönyörű fotóért!

"Ebben a csapatban én vagyok az egyetlen, akinek még nincs gyermeke. Holott vágyom az anyaságra. A férjemmel, Adammal meg is beszéltük, hogy nincs mire várnunk, itt az ideje családot alapítanunk" - ábrándozott Anne, aki izgatottan várja a Nyomorultak című film bemutatóját, melynek főszereplőjét, Fantine-t alakítja. "Anyukám ugyanezzel a szereppel turnézta körbe az országot, ezért különösen fontos volt számomra, hogy megkapjam Fantine szerepét, mert tudtam, hogy máskülönben csalódást okoznék anyámnak" - árulta el a családcentrikus színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.