Félelmetesen néz ki! Charlize Theron döbbenetesen megváltozott

drasztikus Charlize Theron változás megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a felismerhetetlenségig megváltozott Charlize Theron! A színésznő a hétvégén félelmetes új külsővel lépett a nagyközönség elé: megvált szőke tincseitől, és tüsi barna frizurát vágatott magának, felszedett jó néhány kilót, ráadásul a bőre is rettenetes állapotban van. A sztárt akkor kapták lencsevégre, amikor Dél-Afrikában az édesanyjával iszogatott egy étterem teraszán.

Döbbenetesen megváltozott Charlize Theron, aki megvált ikonikus szőke tincseitől és így szinte felismerhetetlenné vált. A színésznő meglepően új külsőt villantott: rövid barna hajjal, több kiló súlyfelesleggel lépett a nyilvánosság elé.

Northfoto
Northfoto

Nem véletlen Charlize döbbenetes átalakulása: ő alakítja a Mad Max 4. epizódjában Furiosát, és ehhez a karakterhez kellett a drasztikus változás. Szőke hajtincsei nélkül először akkor fotózták le, amikor szülőhazájában, Dél- Afrikában édesanyjával pezsgőt iszogatott egy étterem teraszán. Annak ellenére, hogy szinte a felsimerhetetlenségig megváltozott, néhány rajongója mégis ráismert, így azonnal készültek közös fotók is.

A karrierje a tét? A nézők nekiestek az X-Faktor mentoránakhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-zambo-krisztian-jimmy-fia-az.htmlA szexiparban dolgozik a valóságshow szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-a-hazasodna-a-gazda-egyik-szereploje-a-szexiparban-dolgozik.htmlEgymillió font értékű tetoválás van Kate Moss hátsójánhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-kate-moss-amerikai-szupermodell-hatsojan-egy-millio-font-erteku-tetovalas.htmlÚjra kórházba került Schobert Norbi - Idén már nem lép a nyilvánosság elé!http://www.life.hu/legykepben/20121119-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-ismet-korhazba-kerult-sulyos-influenzaval.htmlNem fél a konkurenciától a Voice Mesterehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-malek-andrea-a-voice-mestere-nem-fel-a-konkurenciatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.