Először szólalt meg a TV2 sztárjának elhagyott felesége

házasság válás Fekete Dávid Cserpes Laura szerelem énekesnő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég jelentette be a sztárpár, hogy útjaik elválnak és külön folytatják az életüket. Cserpes Laura énekesnő először nyilatkozott kapcsolatukról.

Csepres Laura és Fekete Dávid nemrég jelentették be, hogy másfél év házasság után elválnak. Laura már kezdi túltenni magát a történteken, hiszen nemrég debütált első klipje "Most kezdődik el" címmel. A volt feleség, most karrierjére koncentrál, magányos estéit pedig filmnézéssel tölti.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Nem nevezhető diplomatikusnak, ami köztünk történt az elmúlt időszakban, a válás szerintem már nyugodtabban fog zajlani. Idővel láttam, hogy bajok vannak, de hittem benne, hogy megtudjuk menteni a kapcsolatunkat. A végső szót Dávid mondta ki, de akkor már én is éreztem, hogy nincs tovább, ez a szakítás végleges, bármennyire is fájdalmas. Most egyedül élek, és bár az esték még nehezebbek, egyelőre nem vágyom új társra. Számomra most a zene a legfontosabb és a karrieremre szeretnék szászázalékosan koncentrálni" - nyilatkozta Laura a Super Mokka adásában.

"Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben".


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.