Egy gyorsétterem kiszolgáló pultjában tűnt fel az Operettszínház egyik vezető színésze, de nem azért, mert egy kis mellékessel ki szeretné egészíteni a fizetését - tudta meg a Life.hu.

Mészáros Árpád Zsolt egy jótékonysági program keretén belül vállalta el a feladatot, hogy beáll a pult mögé és kiszolgálja a vevőket. Árpival tartott kislánya, Rózsa is, aki talán jobban élvezte apukája új munkáját, mint a kedves papa.

Forrás: MÁZS Produkció

"Nagyon érdekes feladat volt, és rá kellett jönnöm, hogy sokkal nehezebb mindenre egyszer figyelni a pult mögül, mint ahogy az kívülről tűnik. Ezt fokozottan fogom tapasztalni a hamarosan nyíló éttermemben is. Rózsa nagyon élvezte a munkát, sőt az alkalomra még külön lakkcipőt is húzott a kis hercegnőm. Azt gondolom, hogy az Operettszínház egyik vezető színészeként ezeken az akciókon keresztül tudok példát mutatni azoknak, akik figyelemmel kísérik a munkásságomat. Ezért vállaltam el ezt a nem mindennapi feladatot" - mesélte a Life.hu-nak Árpi.

 

Fegyencedzéssel tökéletesíti alakját a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-baratok-kozt-gyebnar-csekka-szineszno-fegyenc-edzessel-tartja-karban-alakjat.html Elhunyt a Kossuth-díjas előadóművészhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-elhunyt-86-eves-koraban-kovacs-apollonia-kossuthdijas-eloadomuvesz-nepdalenekes.html Adósságot örökölt az özvegye Komár utánhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-komar-laszlo-magyar-enekes-adossagot-hagyott-ozvegyere.html A karrierje a tét? A nézők nekiestek az X-Faktor mentoránakhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-zambo-krisztian-jimmy-fia-az.html A szexiparban dolgozik a valóságshow szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-a-hazasodna-a-gazda-egyik-szereploje-a-szexiparban-dolgozik.html Egymillió font értékű tetoválás van Kate Moss hátsójánhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-kate-moss-amerikai-szupermodell-hatsojan-egy-millio-font-erteku-tetovalas.html