Így tartja formában magát a közismert színész

diéta Kulka János színész szakácskönyv főzés fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár állandóan az ételek körül forognak a gondolatai, mégis remek formában van Kulka János, sőt az elmúlt időszakban még saját szakácskönyvét is megjelentette - tudta meg a Life.hu.

A színész szereti a jó ételeket és kedvét leli abban, ha vendégeit ízletes vacsorákkal lepheti meg. Az azonban őt is zavarja, ha felszed pár kilót. Szerencsére nemrég megtalálta a számára legmegfelelőbb étrendet, és azóta újra harmóniában van önmagával.

Fotó: Pályi Zsófia [origo], könyvboritó: www.lira.hu
Fotó: Pályi Zsófia [origo], könyvboritó: www.lira.hu


"Teljesen hatalmába kerített a főzés. Van, hogy az előadások alatt is egy-egy főzési folyamat jár a fejemben, és bevásárlólistákat állítok össze. Egy idő után azonban azt vettem észre, hogy feljött rám pár kiló. Hogy újra formába hozzam magam, kipróbáltam a paleo-diétát, ami abból áll, hogy nem eszem szénhidrátot, például tésztákat és kenyeret. Viszont helyette sok gyümölcsöt, zöldséget és húst fogyasztok. Az eredmény nem maradt el és már újra jól érzem magam a bőrömben. Az eredményeket látva a könyvembe is került olyan édesség, amely megfelel a paleo-diéta előírásainak" - mesélte a Life.hu-nak a színész.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!




Nincs előzetesben Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-nincs-elozetesben-bandy-kata-gyilkosa.htmlA családja is gyenge énekesnek tartja Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/legykepben/20121121-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-csaladja-szerint.htmlFélelmetesen néz ki! Charlize Theron döbbenetesen megváltozotthttp://www.life.hu/legykepben/20121120-charlize-theron-amerikai-szineszno-rettenetesen-nez-ki.htmlVisszatért családjához a TV2 csalfa sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-janosi-david-a-joban-rosszban-sztarja-es-legerszki-krisztina-a.htmlElárulta titkát! Gyermekre vágyik Anne Hathawayhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-anne-hathaway-amerikai-szineszno-a-nyomorultak-foszereploje-gyermekre-vagyik.htmlCickókat villantott! Egy férfival és egy nővel is csókolózott a botrányhősnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-katie-price-amerikai-botranyhosno-melleket-villantott-es-novel-es-ferfival.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.