Egyre merészebb öltözékekben lép színpadra Madonna, aki túl az ötvenen is bombaformában van. Most azonban ismét túllőtt a célon és puncit villantott legutóbbi, Miamiban tartott koncertjén.


Madonna puncit villantott a legutóbbi Miamiban tartott koncertjén. Az 54 éves díva sosem volt szégyellős, de ez még tőle is váratlan kitárulkozás volt. A pop királynője ugyanis olyan tangabugyit vett fel, ami gyakorlatilag mindent láttatni engedett. Rajongói azonban mindent megbocsájtanak Madonnának, aki turnéja során már többször kiverte a biztosítékot. Megesett, hogy fegyvert rántott, legutóbb az izraeli konfliktus ellen tiltakozott, de volt, hogy popsit villantott, hogy ezzel a megmozdulásával a Sandy hurrikán áldozatainak minél több pénzt gyűjtsön össze. Nézd meg Madonna félelmetes puncivillantását itt.

Forrás: AFP

A családja is gyenge énekesnek tartja Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/legykepben/20121121-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-csaladja-szerint.html Félelmetesen néz ki! Charlize Theron döbbenetesen megváltozotthttp://www.life.hu/legykepben/20121120-charlize-theron-amerikai-szineszno-rettenetesen-nez-ki.html Visszatért családjához a TV2 csalfa sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-janosi-david-a-joban-rosszban-sztarja-es-legerszki-krisztina-a.html Elárulta titkát! Gyermekre vágyik Anne Hathawayhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-anne-hathaway-amerikai-szineszno-a-nyomorultak-foszereploje-gyermekre-vagyik.html Cickókat villantott! Egy férfival és egy nővel is csókolózott a botrányhősnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-katie-price-amerikai-botranyhosno-melleket-villantott-es-novel-es-ferfival.html