Megdöbbentő bejelentés: mégsem itthon folytatja életét a háromszoros olimpiai bajnok

bejelentés élet sportoló könyv vízilabda Amerika Kásás Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok rábeszélés és tervezgetés előzte meg a vízipólós, Kásás Tamás kitárulkozó könyvének megszületését - tudta meg a Life.hu. 

Kásás Tamás az olimpia után befejezte pályafutását a vízilabda-válogatottnál, és történeteit Kása című könyvében foglalta össze. A sportoló magánéletéről is meglepő őszinteséggel vall a könyvben, amelynek bevételét nem magára fogja fordítani, hanem jótékonysági célokra ajánlja fel.

Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó

"Mivel most befejeztem az aktív sportpályafutásom, ideje ezt a korszakot lezárni, ebből született a könyv ötlete. M. Kiss Csabának, a szerzőnek, hosszas rábeszélésre volt szüksége, mert nehezen mondtam igent. Aztán Csaba stílusa megtetszett, és ezért úgy gondoltam, igényes formában nincs akadálya annak, hogy megírjuk a történeteimet. A kitárulkozástól nem féltem, lehet, hogy volt ennek egy terápiás jellege is. Én nem vagyok az a típus, aki könnyen beszél magáról, mégis sikerült megnyílnom" - mesélte a Life.hu-nak Tamás, aki a jövőjét Amerikában tervezi.

Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó

M. Kiss Csaba a papír és az élő Kásással

"Jelenleg van bennem egy kis üresség. Egyrészt a mozgás hiányzik, mert a testem hozzá van szokva, másrészt az önfeledt játék a társakkal. De maga a versenyzés élménye, az elvárások, már nem hiányoznak. A napjaim utazással és hétköznapi dolgokkal telnek. Januárban pedig Los Angelesbe költözöm, és egy egyetemi csapatnál fogok fiatalokkal foglalkozni" - mesélte a Life.hu-nak Tamás.

"Láttad már? Benne vagyunk a tévében!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.