Tatár Csilla kikerekedett, de nem bánja

TV2 műsorvezető Tatár Csilla hízás külső változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla pózolt már Sharon Stone-ként és készültek már róla kacér tengerészlányos fotók is. Nemrég azonban azt is megmutatta, hogy férjét milyen ruhákban szokta levenni a lábáról.

48 évesen is istenien néz ki a Jóbarátok egykori sztárja! Bikinis fotók!



Az életmód magazin által készített szexi képek és a három évvel ezelőtti fotósorozat között szembetűnőek a különbségek. Csilla haja például 30-40 centiméterrel rövidebb és öt kilóval többet is mutat a mérleg, amit egyáltalán nem bán. A műsorvezető azt állítja, hogy olyan mintha kishúgát látná a régi címlapon.

A részletekért nézd meg az Aktív riportját!

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Zámbó Krisztián bevallotta, hogy elvesztegette az időthttp://www.life.hu/legykepben/20121120-xfaktor-zambo-krisztian-elvesztegette-az-eveket.htmlMajka eljegyezte Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20121122-majka-majoros-peter-a-valo-vilag-sztarja-hornyak-hajnalka-dundikat.htmlMegúszta a börtönt Győzikehttp://www.life.hu/legykepben/20121122-gaspar-gyozo-gyozi-magyar-showman-meguszta-a-bortont.htmlMegríkatta a Mestert a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-henderson-david-a-voice-versenyzoje-termeszetfeletti-erok-segitsegevel-jutott-tovabb.htmlMa örökre eltűnik a képernyőről a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-nemeth-kristof-a-baratok-kozt-sztarja-vegleg-eltunik-ma-a.htmlElőször szólalt meg a TV2 sztárjának elhagyott feleségehttp://www.life.hu/legykepben/20121120-fekete-david-enekes-es-felesege-cserpes-laura-valnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.