Irigy Hónaljmirigy X-Faktor zsűri paródia zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévécsatorna kénytelen volt lecserélni az X-Faktor zsűrijét, ugyanis csak így érhették el, hogy Zámbó Krisztián ne jusson tovább - tudta meg a Life.hu.

Újra akcióba lendült az Irigy Hónaljmirigy és ezúttal az X-Faktor sztárjainak tartott görbe tükröt. "Keresztes Ildikó régi jó barátom, a klipforgatás után nem sokkal fel is hívott, hogy látja, megint őt cinkeljük. Persze megnyugtattam, hogy mi nem akarunk neki rosszat, csak finoman karikírozzuk az X-Faktort. Ezzel Ildi is tisztában van, ahogy ő fogalmazott, 'állatok vagyunk', és nagyon várja a végeredményt" - árulta el Sipos Peti.

Fotó: Red Lemon Media
Fotó: Red Lemon Media

"A maszkmesterek választották ki, hogy melyikünk kit alakítson, a rendező pedig rengeteg instrukcióval látott el minket. Malek Miki merev tartása, Feró lazasága, Ildikó arcmimikája... mindenre oda kellett figyelni. Persze nemcsak a zsűri, hanem sok versenyző is feltűnik majd a klipben. Wolf Katit például Uszi alakítja, aki mióta lefogyott, rendesen jó csaj lett. Megjelenik még többek között Ördög Nóra, Csobot Adél, Stone, a PJZ, Takács Nicolas, valamint Zámbó Krisztián is, de nálunk ő nem jutott tovább" - viccelődött a zenekar frontembere.

Fotó: Red Lemon Media
Fotó: Red Lemon Media

Ma temetik a népszerű magyar színészthttp://www.life.hu/legykepben/20121123-vallai-peter-magyar-szinesz-meghalt-ma-temetik.htmlAz ítész szerint reménytelen Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-puzser-robert-a-csillag-szuletik-zsuritagja-jimmy-fia-zambo-krisztian.htmlSzerelmes levelekkel bombázzák az X-Faktor csinos versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20121119-xfaktor-like-egyuttes-vali-szulita-petra-szerelmes-leveleket-kap.htmlBrutálisan összeverekedtek Halle Berry pasijaihttp://www.life.hu/legykepben/20121123-olivier-martinez-francia-szinesz-es-gabriel-aubry-modell-brutalisan-osszeverekedett.htmlPadlóra került a TV2 egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121123-olah-ibolya-a-megasztar-egykori-versenyzoje-padlora-kerult.htmlKiborult a Voice Mestere - Sírva vonult ki a stúdióbólhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-mezo-misi-a-voice-mestere-kiborult-nem-birta-a-feszultseget.htmlKismárolná-e Somlóból a tehetséget Mező Misi?http://www.life.hu/legykepben/20121122-somlo-tamas-65-szuletesnapi-bulija-mezo-misi-smarolnae-a-voice.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.