autópálya vízilabdázó sebesség baleset sportkocsi Kásás Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros olimpiai bajnok vízipólós hajszál híján élte túl azt a balesetet, amelyet a Nápolyba vezető sztrádán szenvedett el - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Kásás Tamás szereti a sportkocsikat és a gyönyörű nőket, derül ki a nemrég megjelent könyvéből. A sportoló az autópályán imádja a sebességet, egy alkalommal azonban majdnem az életébe került a gyorsaság.

Forrás: MTI/Marjai János
Forrás: MTI/Marjai János

"A nápolyi körgyűrűre érve visszavettem a tempóból, százhatvanra. A lakásomhoz vezető lejtő előtt egy pillanatra lenéztem valamiért az anyósülésre. Tényleg csak egy pillanat volt, de mire újra az útra emeltem a tekintetem, már ott volt előttem egy vészesen lassú autó, amely éppen felhajtott a sztrádára. Persze úgy is mondhatjuk, én voltam vészesen gyors, megijedtem. El kellett rántanom a kormányt, hogy ne rohanjak bele. Így viszont a belső szalagkorlátnak csapódtam oldalról. Fém a fémhez, iszonyatos, visító, súrlódó hang, szikraeső, ahogy száguldottam tovább. Pörgött, forgott velem a gép, fogalmam sincs pontosan, hogyan és hányat, csak a furcsa, fülsiketítő, kellemetlen, vészjósló, ismeretlen hangokra emlékszem, meg arra, hogy közeledik a beton zajvédő fala. Már nem csináltam semmit, csak repültem, és vártam a becsapódást" - idézte fel a balesetét Tamás.
A balesetet a sportoló csodával határos módon túlélte, sőt azon kívül, hogy a mutatóujján lett egy kis seb más sérülést nem is szenvedett. Az olaszok, akik szemtanúi voltak a történteknek, alig hittek a szemüknek, hogy a sportoló épségben száll ki a rommá tört autóból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.