Apró bikinibe szuszakolta magát az X-Factor mentora

X-Faktor extrém mentor Mel B bikini énekesnő villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Méreténél szemmel láthatóan kisebb bikinibe szuszakolta gömbölyded idomait az ausztráliai X-Factor mentora, Mel B vasárnap, amikor kislányaival eltöltött egy napot egy luxusszálloda medencéjének partján.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Nem sokat bízott a képzeletre Mel B. A jelenleg az ausztráliai X-Factor zsűijét erősítő egykori Spice Girl aprócska bikinibe szuszakolta gömbölyded formáit, amikor kislányaival vasárnap Sydney-ben, egy luxushotelben pancsolt. A 37 éves, egykor bombázó formájú énekesnő három szülésének köszönhetően ma már kissé kigömbölyödött, ám ennek ellenére sem rejti véka alá idomait. Egy fekete tangabugyiban és egy narancssárga, aprócska, pánt nélküli bikinifelsőben töltötte a napot két kisebb lányával, Angellel és Madisonnal. Az extravagáns stílusáról ismert Mel B láthatóan komfortosan érezte magát az alig valamit takaró bikiniben.

Nézd meg Mel B aprócska bikinijét itt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.