Megdöbbentő titkokat árult el magáról a félig magyar énekesnő és műsorvezető, Kerry Katona. Bevallotta, hogy csak bekokainozva tudott szexelni volt férjével, Mark Crofttal.

Kerry Katona, magyar származású énekesnő az Atomic Kitten nevű zenekar alapítótagjaként lett ismert, később műsorvezetőként próbálkozott, de tagadhatatlan, hogy a legtöbbször botrányos magánéletével került a bulvárlapokba.

 

 

Őszinte vallomásokkal teli önéletrajzi kötetében arról is beszámol: soha nem kívánta férjét. "A valós oka, hogy drogokat használtam, mindössze az, hogy le tudjak feküdni vele" - mondta Kerry a brit New magazinnak.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy még mindig elborzad az undortól, ha Markra gondol, akitől pedig két gyermeke is született: Heidi és Max. "Fizikailag éreztem betegnek magam tőle. Egy dolog szolgál a javára: csodaszép gyerekeket csinált nekem.

A könyvben a sztár beszámol arról is, hogy két sikertelen házassága és drogfüggősége végül öngyilkossági kísérlethez vezetett. A megmenekülésében nagy szerepet játszott a szerencse, Kerry ugyanis maga állítja: 30 éves korára már halottnak kellett volna lennie. A könyvből kiderül, sosem szerette Markot, előző este ugyanis, hogy a férfi megkérte a kezét, még akkori volt párjának, Brian McFaddennek könyörgött az énekesnő, hogy fogadja vissza őt, csakhogy a férfi akkor már Delta Goodrem ausztrál énekesnővel járt - írja a Blikk.

 

Egyenesen a gyámhivatalból érkezett Hajdú Péter könyvbemutatójára Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-balint-antonia-magyar-celeb-szepsegkiralyno-a-gyamhivatalbol-erkezett-a-mr.html Túszul ejtették az X-Factor mentorát?http://www.life.hu/legykepben/20121127-simon-cowell-az-xfactor-mentora-atveres-aldozata-lett.html Elhunyt a népszerű színésznő - 59 éves volthttp://www.life.hu/legykepben/20121127-deborah-raffin-amerikai-szineszno-meghalt.html Börtön helyett szépülni készül az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121126-gyozike-hasplasztikara-keszul-pecsett-a-da-vinci-klinikan-januarban-drtizedes.html Váratlanul hazaköltözött a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-benedek-tibor-haromszoros-olimpiai-bajnok-vizilabdazo-es-felesege-epres-panni.html Első gyermekét várja Kristen Stewart az Alkonyat sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121127-allitolag-elso-gyermeket-varja-robert-pattinsontol-az-alkonyat-sztarja-kristen.html Távoltartási eljárást indít gyermeke apja ellen Halle Berryhttp://www.life.hu/legykepben/20121126-halle-berry-amerikai-szineszno-tavoltartasi-eljarast-indit-gyermeke-apja-ellen.html Beperelték a nézők silány koncertje miatt a népszerű énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20121126-katt-williams-amerikai-enekest-bepereltek-a-nezok-silany-koncertje-miatt.html Apai örökségéből tartja el magát Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121127-zambo-krisztian-jimmy-fia-az-xfaktor-sztarja-apai-oroksegebol-tartja.html