Zenthe Ferenc sorozat Komlós Juci Szomszédok eladó lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16,5 millió forintért bárki megveheti azt a budapesti panellakást, amelyben a '80-as, '90-es évek kultikus sorozatát, a Szomszédokat forgatták - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Most bárki beköltözhet abba a budapesti panellakásba, amelyben a '80-as, '90-es évek kultikus sorozatát, a Szomszédokat forgatták. Ráadásul a forgatókönyv szerint éppen ebben a Gazdagréti otthonban "lakott" a szappanopera egyik legnépszerűbb párosa, Taki bácsi és Lenke néni, vagyis Zenthe Ferenc és Komlós Juci. A tulajdonos, aki 16,5 millió forintért árulja a lakást nem is titkolja, hogy milyen különleges ingatlant árusít.""Szerette a Szomszédokat? Szeretne Taki bácsi lakásában lakni? Akkor hívjon és nézze meg" - írja a hirdetésben, amelyben képeket is láthatunk az ikonikus forgatási helyszínről. Bár a lakás lényegesen átalakult az elmúlt évtizedek során, mégis fel lehet ismerni a nagyszobát, ahol számos legendás jelenet zajlott.

http://ingatlan.com
http://ingatlan.com



Nézd meg a népszerű sorozat egyik emlékezetes jelenetét, amelyet Taki bácsiék lakásában forgattak és amelyben még a német erotikus tévéműsorok is szóba kerülnek.

Sokkoló! Rettenetes sérüléseket szenvedett Halle Berry volt pasija - Fotóvalhttp://www.life.hu/legykepben/20121128-gabriel-aubry-amerikai-modell-rettenetes-seruleseket-szenvedett.htmlSzűzen akar férjhez menni Radics Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20121128-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-szuzen-akar-ferjhez-menni.htmlÚjabb 3 év börtön várhat a TV2 sztárjárahttp://www.life.hu/legykepben/20121128-damu-roland-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-ujabb-3-ev.htmlUndorodott férjétől az énekesnő, ezért szokott rá a kábítószerrehttp://www.life.hu/legykepben/20121127-undorodott-ferjetol-a-magyar-szarmazasu-enekesno-kerry-katona-ezert-raszokott.htmlAz X-Faktor mentora haláláig ápolta édesapjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121126-nagy-fero-xfaktor-mentora-halalaig-apolta-edesapjat.htmlEgyenesen a gyámhivatalból érkezett Hajdú Péter könyvbemutatójára Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-balint-antonia-magyar-celeb-szepsegkiralyno-a-gyamhivatalbol-erkezett-a-mr.htmlElhunyt a népszerű színésznő - 59 éves volthttp://www.life.hu/legykepben/20121127-deborah-raffin-amerikai-szineszno-meghalt.htmlBörtön helyett szépülni készül az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121126-gyozike-hasplasztikara-keszul-pecsett-a-da-vinci-klinikan-januarban-drtizedes.htmlElső gyermekét várja Kristen Stewart az Alkonyat sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121127-allitolag-elso-gyermeket-varja-robert-pattinsontol-az-alkonyat-sztarja-kristen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.