Damu Roland Jóban Rosszban színész büntetés börtön dr. Ruttner György szexuális bántalmazás testi sértés Palácsik Tímea sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuális bántalmazásért 4,5 évre elítélt Damu Roland újabb 3 év letöltendő börtönbüntetést kaphat testi sértés miatt.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

A 2010-ben 4,5 évre ítélt Damu Rolandra újabb 3 év börtön várhat testi sértés kísérlete miatt, amelyet szintén Palácsik Tímea ellen követett el, ahogy a szexuális bántalmazást is, amely miatt most letöltendő börtönbüntetését tölti. A Jóban Rosszban egykori sztárjára azért várhat újabb 3 év, mert amikor a vádpontokat kiszélesítette a bíróság, az erről szóló hivatalos papír nem érkezett meg a vádlotthoz. Damut ebben a hamarosan induló büntetőperben testi sértés kísérletével vádolják: az irat szerint 2010 januárjában megrugdosta Palácsik Tímeát, majd kikényszerítette, hogy az orvosoknak azt mondják: biciklibaleset történt. Hamarosan kezdetét veheti az eljárás, ahol már rabruhában, bilincsben, szíjon vezetve jelenik meg az egykori sorozatsztár, aki azzal védekezik, hogy ekkor sem bántotta kedvesét, aki bringázás közben egyszerűen elesett, így sértette meg a lábát. Damunak nagy szerencséje, hogy ennek az ügynek a vizsgálatakor büntetlen előéletűnek minősül, hiszen ezt a bűncselekményt - ha elkövette - a szexuális bántalmazást megelőzően követte el. A színész ügyvédje, dr. Ruttner György egyelőre nem foglalkozik azzal a lehetőséggel, hogy védence büntetését megtoldhatják újabb 3 évvel. Most elég azt közölnie Damuval, hogy - hiába a jó magaviselete - esélye sincs arra, hogy karácsonykor eltávozást kaphasson és meglátogassa a családját - tudta meg a Blikk.

Fotó: Magócsi Márton [origo]
Fotó: Magócsi Márton [origo]



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.