Szakítása után lelépett a Barátok közt szereplője

pihenés színésznő Marenec Fruzsina Róma szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napra kiugrott Rómába a Barátok közt egykori szereplője, aki még nem heverte ki teljesen nyár végi szakítását.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Négy év után ért véget a kapcsolata Marenec Fruzsinának, akit barátai igyekeznek kirángatni a magányból. Rómába utaztak, hogy egy kicsit belekóstoljanak az olasz életérzésbe.

Forrás: Marenec Fruzsina
Forrás: Marenec Fruzsina

"A baráti társaságom nemcsak szinglikből áll, párok is vannak köztük. Ők is gyakran meghívnak magukhoz, így nem üldögélek otthon a négy fal között. Én szeretek párban élni, nem érzem annyira jól magamat egyedül. Szerencsére sokat dolgozom, a Meztelenül című műsor szerkesztő-riportere vagyok, és a Warm up egyik műsorvezetője, így túl sok időm nincsen szomorkodni. Rómában pedig eszembe sem jutott az önsajnálat, annyira jól éreztem magamat, és persze hatalmas adag tésztákat ettem" - nevetett Fruzsina, aki már nem annyira szőke, mint nyár végén volt.

Nem vetkőzik a X-Faktor énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121127-xfaktor-csobot-adel-nem-vetkozik.htmlVége Gwen Stefani házasságának? Félrelépett a férje a dadával?http://www.life.hu/legykepben/20121128-gwen-stefani-amerikai-enekesno-ferje-felrelepett.htmlEladó a Szomszédok ikonikus lakásahttp://www.life.hu/legykepben/20121127-zenthe-ferenc-magyar-szinesz-es-komlos-juci-magyar-szineszno-lakasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.