Kamarás István Ábel Anita színész whiskey fajdkakas festés Szabó Győző Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, több ismert embert is megindított a hobbivadászok hóbortjainak novemberben gyakran áldozatul eső, vadon élő fajdkakas élete, ugyanis olyan ismert színészek álltak neki hungarocell figurát festeni, akik ódzkodnak a bulvársajtótól.  

A Life.hu megpróbálta megtudni a festegető színészektől, miért viselik ennyire szívükön a ritka szárnyas életét. "Én pont ráértem, és egy jó alkalomnak gondoltam ezt arra, hogy végre találkozzam kollégámmal, Kamarás Ivánnal. És kedvet kaptam a festegetéshez, meg szeretem a whiskyt" - tudtuk meg Schell Judittól, aki szép zöld kakast festett, főleg szivacs technikával, ugyanakkor nem beszélgetett Kamarással.

"Hú, most nagyon koncentrálok, nem tudok erről beszélni" - közölte Szabó Győző, akinek sikerült azért tökéletes, a fotósoknak megfelelő, látványos pózban elvégezni a műveletet. Ráadásul neki a festegetésben előélete is akadt, ugyanis képzőművészeti iskolába járt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Miután az elmúlt két évben főleg itthon élek, és csak akkor megye Amerikába, ha konkrét munkám akad, belefért az itthoni szereplés is. Korábban voltak olyan időszakaim, amikor nem akartam egyáltalán a színházon kívül szerepelni, most viszont kedvem van hozzá" - tudtuk meg Kamarás Ivántól, aki az idén öt amerikai és egy angol filmet forgatott.

A művészek által megfestett szobrok egyikét a Nyíregyházi Állatparkban élő nyírfajd család kapta meg játszótársul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.