Letartóztatta az FBI Leonardo DiCapriót

FBI film szerep támadás Leonardo DiCaprio letartóztatás Martin Scorsese sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCapriót letartóztatták az FBI emberei New Yorkban szerdán.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

A népszerű színész szerencsére csupán legújabb filmje, a The Wolf Of Wall Street in New York (A New York-i tőzsde farkasa) forgatásán esett fogságba. A valós történetet feldolgozó moziban Leonardo alakítja ugyanis Jordan Belfort brókert, aki 22 hónapot töltött rács mögött, majd rehabra ment és 100 millió dollárt fizetett vissza becsapott befektetőinek. Az akciódús jelenetben az FBI emberei az óceánparton teperik le a 38 éves színészt, aki szemmel láthatóan igyekszik ellenállni a támadásnak. A Belfort önéletrajzán alapuló filmet Martin Scorsese rendezi, akivel DiCaprio már ötödik alkalommal dolgozik együtt. Nézd meg, ahogy az FBI megtámadja Leonardo DiCapriót itt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Veszélyben volt a népszerű magyar énekesnő életehttp://www.life.hu/legykepben/20121129-lang-gyorgyi-magyar-enekesno-elete-veszelyben-volt-betortek-hozza.htmlSzörnyű tragédia érte a népszerű magyar sportolóthttp://www.life.hu/legykepben/20121129-meszaros-norbert-valogatott-labdarugo-focista-apja-meghalt.htmlÍgy tartja formában magát a közismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-kulka-janos-onetelrajz-cimmel-szakacskonyvet-adott-ki-es-paleodietaval-tartja.htmlCaramel segíti a Voice nehéz anyagi helyzetben lévő versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121127-molnar-ferenc-caramel-a-voice-mestere-solt-klaudia-a-voice.htmlVége Gwen Stefani házasságának? Félrelépett a férje a dadával?http://www.life.hu/legykepben/20121128-gwen-stefani-amerikai-enekesno-ferje-felrelepett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.