Összekapott a TV2 két sztárja

vita TV2 műsorvezető Mokka hiszti Tilla Liptai Claudia veszekedés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia bevallotta, hogy volt, amikor behisztizett Tillára, mert nem tudta elviselni műsorvezetőtársa túlzott aktivitását - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!


Évek óta összeszokott műsorvezetőpáros Liptai Claudia és Till Attila, akiknek a nevéhez több sikerműsor fűződik. Annak ellenére, hogy saját bevallásuk szerint is olyanok, akár egy öreg házaspár, még köztük is akadnak súrlódások.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"Előfordult, hogy behisztiztem, amikor nem tudtam elviselni Tilla ugrálását" - árulta el a Mokkában Liptai Claudia, aki szerint Tillának olyan mozgástérre van szüksége, és úgy pörög, hogy az már néha elviselhetetlen. Tilla azonban tudja kezelni műsorvezetőtársa kiborulását. "A férfinak kell figyelnie a lelki biztonságra. A nők hisztisebbek. Időzített bombák. Tudnod kell, hogy ez a bomba valamikor felrobbanhat, ezért vigyázok Claudiánál is, hogy ez ne történjen meg" - mondta Tilla.

Égnek állt a haja az ismert műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20121127-jakupcsek-gabriella-m1-musorvezetoje-rovid-egnek-allo-hajat-visel.htmlVeszélyben volt a népszerű magyar énekesnő életehttp://www.life.hu/legykepben/20121129-lang-gyorgyi-magyar-enekesno-elete-veszelyben-volt-betortek-hozza.htmlSzörnyű tragédia érte a népszerű magyar sportolóthttp://www.life.hu/legykepben/20121129-meszaros-norbert-valogatott-labdarugo-focista-apja-meghalt.htmlMeglepő gólyahír! Újra terhes Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/legykepben/20121128-jessica-simpson-amerikai-szineszno-masodik-gyermeket-varja.htmlCaramel segíti a Voice nehéz anyagi helyzetben lévő versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121127-molnar-ferenc-caramel-a-voice-mestere-solt-klaudia-a-voice.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.