Fizikai erőszak és rekedt Henderson Dávid a Voice párbaján

Caramel Mező Misi Somló Tamás énekesek Malek Andrea tehetségkutató párbaj The Voice kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten már kiesett hat versenyző, most pénteken pedig ismét hazaküldtek még ennyit a mesterek: drámából és furcsa párosokból most sem volt hiány - no meg kiváló énekhangokból sem, bár egyikük ütéssel próbált előnyt szerezni.

Kicsit túl komolyan vette ugyanis a versenyt Somló Tamás két énekese: a magabiztos, anno AC/DC-t éneklő Perutek János és a Majka-arcú Weisz Viktor adta elő az Embertelen dalt. A két férfi nem barátkozott meg túlzottan egymással a próbák alatt, de nem is ez volt a feladatuk, bár Jani nem volt túl sportszerű, ahogy fizikai erőszakkal is megpróbálkozott, és Viktor bordáira ütött. A dal végül szinte elveszett a tesztoszteronban, amit Caramel és Andi szerint is túlsóztak egy kicsit, Misi pedig csatlakozva hozzájuk az alázatról próbálta tanítani Jánost. Somló Tamás is Viktort tartotta jobbnak, így őt jutatta tovább.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Andi versenyzői közül Gyurki Beatrix és Schweitzer Dóra mérte össze tudását, de már a próbákon kiderült, hogy a két kishitű előadó nagyon fél az Anastacia daltól. Beatrix ezt kifogásokkal kompenzálta, még a hangtechnikába is belekötött, amivel persze sikerült Andit is feldühítenie. A lány mintha a dal elején feladta volna a versenyt, amit a mesterek sem hagytak szó nélkül: Caramel szerint szinte értékelhetetelen produkciót láthattunk a két bizonytalan lánytól, Andi szerint pedig Bea saját maga ellensége, így egyenlőre nem való a műsorba.

Andi másik két énekese, Kőhegyi Dávid és Torzsa Gabi sem a magabiztosságával tűnt ki, bár Gabi volt az, aki a próbákon nem tudott mit kezdeni sem a Heaven Street Seven dallal. sem a koreográfiával. Ennek ellenére jól sikerült a dal, és a mesterek Andival együtt Gabit tartották jobbnak, bár Andi azért megkönnyezte a döntést.

A Fekete vonatból ismert Mohamed Fatima és és a blues énekesnő Sudár Anita párbaja volt az este legjobb előadása: a Coolio dalt igazi élvezet volt hallgatni a kiváló énekesnőktől - az egész stúdió állva tapsolt nekik, Somló szerint egyenesen zenei ünnepet élhettünk át. A mesterek végül Caramellel együtt Fatimának szavaztak bizalmat.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A görög félistennek kikiáltott, szabálykövető Modor Miltádészt Misi valamiért összehozta egy párbajba az ex?drogfüggő, nagyon furcsa és szabados Gyöngyösi Tamással azzal a felkiáltással, hogy sokat tanulhatnak egymástól. Ez nem igazán sikerült: a Beatles dal próbáiról Tamás egy meccs miatt le akart lépni, Miltádész pedig precizitással próbálta pótolni az ösztönösséget, de végül csak összehozták jól a dalt, és különbözőségük érdekességgé vált. Misi a két külön világú énekes közül az ösztönös Tamást vitte magával az élő showba abban a reményben, hogy képes lesz megzabolázni - meglátjuk, igaza lesz-e.

Az est zárásaként a kiválasztás utolsó izgalmát nyújtó Henderson Dávid és a saját dalokat író, régi motoros Burai Krisztián csapott össze. Dávid a próbákon már lázas betegséggel, rekedtséggel küzdött, ami nagyon megnehezítette az éneklését. A Hold my hand című dalt Krisztián rutinossága és zeneisége színesítette csak meg, a mesterek mégis Dávidot emelték ki, és Caramel is őt juttatta tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.