Breaking! Budapestre érkezett a Mikulás!

szánkó repülőgép télapó rénszarvas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma délelött 11 órakot landolt a finn Mikulást, Joulupukkit szállító menetrend szerinti finn repülőgép a Liszt Ferenc repülőtéren.

A Télapót a finn nagykövet és családja, és a vecsési Mosolyország Óvodából érkező gyereksereg fogadta a repülőtéren, akiknek szaloncukorral kedveskedett a hazánkba évek óta rendszeresen ellátogató, nagyszakállas öregúr. Télapó a fővároson kívül több vidéki városban is felkeresi a gyerekeket, Veszprémben, Ajkán, és Debrecenben. Budapesten a Vörösmarty téren, a karácsonyi vásár forgatagában lehet majd vele találkozni december 6-án 15-16 óra között. Télapó pár magyar szót is megtanult, hogy ezzel is a gyerekek kedvében járjon.

Fotó: Polesz Ábel
Fotó: Polesz Ábel

"Nagyon örülök, Nagyon boldog karácsonyt, viszontlátásra, köszönöm!"- ezt a pár szót tudja Télapó, aki azzal bíztatta a gyerekeket, hogy mindenki kap ajándékot, de nem hozott többet, mint amennyit elbírnak.
"Mindenkinek békét és boldogságot hoztam, az ünnepekre való készülődésnek az élményét, remélve, hogy ezt jó sokáig, több száz évig mindannyian megőrizzük"- mondta Mikulás, aki a XXI. századnak megfelelően nem rénszarvassal, hanem repülővel érkezett.
"Mindenképpen megkönnyíti az életemet, hogy repülőt is tudok használni és eljutok gyorsan mindenhová. A szarvasoknak és a szánomnak nagyon sok dolga van arrafelé, ahol hó is van, itt a hó nélküli tájakon a technika segíti a munkámat, ezért jöttem repülőgéppel" -árulta el.

Fotó: Polesz Ábel
Fotó: Polesz Ábel

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!



Szakítása után lelépett a Barátok közt szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121128-marenec-fruzsina-baratok-kozt-romaban-piheni-ki-a-szakitast.htmlVerekedés miatt letartóztatták a fiatal színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20121130-lindsay-lohan-amerikai-szinesznot-verekedes-miatt-letartoztattak.htmlÖsszekapott a TV2 két sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121129-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-es-tilla-a-tv2-musorvezetoje.htmlVisszavonult az RTL Klub sztárja - Mindenkit meglepett a döntésével!http://www.life.hu/legykepben/20121130-visszavonult-es-nem-akar-tobbet-szerepelni-interjut-adni-az-rtl.htmlVége! Végleg szakított Kapócs Zsóka és párjahttp://www.life.hu/legykepben/20121130-kapocs-zsoka-magyar-szineszno-es-habony-arpad-politikus-szakitottak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.