színésznő Kapócs Zsóka cáfolat Habony Árpád tanácsadó miniszterelnök szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka cáfolja, hogy Habony Árpád, a miniszterelnök, Orbán Viktor főtanácsadója hagyta el őt.

"A hír igaz! Csak a kapcsolatnak én vetettem véget, hiszen nem működött! Árpád kisfiával tökéletesen kijöttem! A cikk büszkeségből íródott, a tudtom nélkül, hogy Habony Árpád nevén ne essen csorba!" - osztotta meg a legnagyobb közösségi portálon véleményét a színésznő.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Sajnos az igazságérzetemet bántja ez az óriási hazugság, ezért jutottam el idáig, hogy akár ennyit is megosszak a külvilággal! Az én lelkem tiszta! Sajnálom, hogy ilyen eszközökhöz kell embereknek nyúlniuk! Nem hittem volna, hogy ekkorát fogok csalódni abban az emberben, akit szerettem!" - folytatta bejegyzését Zsóka, akiben következő kommentje szerint egy világ dőlt össze.
"Én ekkorát emberben meg nem csalódtam! Nem hittem a szememnek! Azt hiszed, ismersz valakit, és rádöbbensz, hogy nem is az, mint akinek mutatja magát!"


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.