Lemondott kedvenc baseballsapkájáról a tinisztár

látogatás SP tinisztár gyermekklinika énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert énekes szívhez szóló élményeket szerzett és könnyekig meghatódott, amikor beteg gyermekekkel találkozott - tudta meg a Life.hu.

Nem érkezett üres kézzel a Tűzoltó utcai Gyermekklinikára SP, aki már több éve részt vesz a jótékonykodásban. "A kissrác, akit meglátogattam, ahhoz képest, hogy milyen fiatal, pozitívan és éretten látja a helyzetét és a betegségét. Ez rendkívül inspiráló. Az egyik kedvenc baseballsapkámat hoztam neki ajándékba, mert szerettem volna valami olyan dolgot adni, ami kötődik hozzám" - mesélte SP.
A látogatás során SP-t meglepetés is érte. Az egyik kislány megmutatta neki féltve őrzött SP-cikk- és képgyűjteményét, amelyet a kórházban is magánál tart.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Nagyon komoly gyűjtemény, évekre visszamenőleg minden egyes rólam megjelent újságcikkel! Nagyon jó volt látni a kislány boldog arcát, szinte el sem hitte, hogy találkozunk. Örülök, hogy itt lehettem a gyerekekkel, és egy kis vidámságot csempészhettünk a kórházba. Remélem, minél több pénz összegyűlik!" - mesélte SP a Life.hu-nak.

Orrtúrás közben zavartuk meg Vastag Csabáthttp://www.life.hu/legykepben/20121130-orrturas-kozben-zavarta-meg-vastag-csabat-az-xfaktor-enekeset-a.htmlMeghalt az ismert forgatókönyvíróhttp://www.life.hu/legykepben/20121201-don-rhymer-amerikai-forgatokonyviro-a-gagyi-mami-es-a-telapu.htmlFura kapcsolatok születnek a Voice versenyzői között a színfalak mögötthttp://www.life.hu/legykepben/20121201-the-voice-versenyzoi-weisz-viktor-perutek-janos-mohamed-fatima-sudar.htmlAlkoholista az amerikai színésznő- napi két liter vodkát iszikhttp://www.life.hu/legykepben/20121201-lindsay-lohan-amerikai-szineszno-alkoholista-napi-ket-liter-vodkat-iszik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.