Fura kapcsolatok születnek a Voice versenyzői között a színfalak mögött

színpad Sudár Anita Weis Viktor párbaj verseny Mohamed Fatima Perutek János The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A képernyőn ez már nem látszik, de érdekesen alakulnak a versenyzők kapcsolatai a Voice színfalai mögött.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Profin, szemmel láthatóan nagy egyetértésben állnak ki a versenyzők a színpadra, pedig lelkükben sokszor furcsa érzések kavarognak párbajellenfelük iránt.

Már a próbák alatt egymásnak feszültek Somló Tamás énekesei. Egy táncmozdulat közben Perutek János megütötte Weisz Viktort, aki pedig ellökte ellenfelét. Komoly ellenszenv alakult ki a párbajozók között, aminek eredményeként kőkemény és férfias küzdelmet láthattak a Mesterek a színpadon is. Somló végül Weisz Viktort választotta, de a ringben mindkettőjük kezét magasra emelte, jelezve, hogy szíve szerint mindkét fiút továbbengedte volna.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Perutek János és Weisz Viktor

Caramel tanítványai annyira megkedvelték egymást, hogy barátokként kellett a ringbe lépniük. A Fekete vonat együttesből már ismertséget szerzett Fatima annyira szeretett volna Anitának segíteni, hogy magára nem nagyon figyelt oda a felkészülés során. Fatima így fogalmazott a párbaj előtt: "Egy lélek vagyunk!" A színpadon mindkét lány lenyűgözően énekelt, barátságuk pedig erőt adott nekik a fontos pillanatokban. A közönség érezte ezt a különös összhangot, tombolt. Caramel végül Fatimát választotta.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Sudár Anita és Mohamed Fatima

Orrtúrás közben zavartuk meg Vastag Csabáthttp://www.life.hu/legykepben/20121130-orrturas-kozben-zavarta-meg-vastag-csabat-az-xfaktor-enekeset-a.htmlAlkoholista az amerikai színésznő- napi két liter vodkát iszikhttp://www.life.hu/legykepben/20121201-lindsay-lohan-amerikai-szineszno-alkoholista-napi-ket-liter-vodkat-iszik.htmlVálik az amerikai színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121201-dennis-quaid-amerikai-szinesz-valik.htmlBörtönbe kerülhet a TV2 műsorvezetőjének férjehttp://www.life.hu/legykepben/20121201-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetojenek-ferjet-zaklatassal-es-lopassal-vadoljak.htmlFelkészült a munkanélküliségre az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121201-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-felkeszult-a-munkanelkulisegre.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.