szabálysértés gázolás Jóban Rosszban színész büntetés közmunka Kembe Sorel-Arthur sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fizeti be a biciklis gázolása miatt kiszabott büntetését Kembe Sorel-Arthur. A Jóban Rosszban sztárja úgy döntött, hogy közmunkában dolgozza le a kiszabott 100.000 forintot - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!


Ahogy azt a Life.hu is megírta, Kembe Sorel-Arthur szeptemberben elgázolt egy biciklist. A Jóban Rosszban sztárját a baleset okozása miatt 100.000 forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság, ám ő úgy döntött, hogy nem fizeti be az összeget. "Szerintem túlméretezett ez a büntetés. Ha be is fizetném a pénzt, akkor sem tudhatnám, hogy hová kerül, mire fordítják, épp ezért úgy döntöttem, hogy nem fizetem be, hanem inkább közmunkában ledolgozom. Így legalább teszek valami hasznosat" - árulta el a Life.hu-nak Sorel, aki a Golgota Keresztény Egylet nappali melegedőjében vasárnaponként hajléktalanoknak oszt ételt. "A hetedik kerületben nőttem fel, így nem idegen számomra ez a közeg. Sok hajléktalan megosztja velem az élete történetét, én azonban igyekszem magam csak annyira belevonni, amennyire szükséges, hogy érzelmileg ne viseljen meg túlzottan. Mivel 120 órát kell ledolgoznom, így - ha minden vasárnap részt veszek a munkában - áprilisra letudhatom a büntetésemet."

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Sorel nem csupán ételt oszt a hajléktalanoknak, de ennél többet is szeretne tenni értük. "Eldöntöttem, hogy ha már ott vagyok, szervezek egy gyűjtést. A legnagyobb közösségi portálon, sorozatbéli karakterem, dr. Kalem József rajongói oldalán keresztül hirdettem meg az akciót, amelyben pénzzel vagy akár hasznos holmival is lehet segíteni a rászorulókat. A gyűjtés karácsonyig tart" - mondta a színész, aki úgy érzi, hogy kollégái szimpatizálnak a kezdeményezéssel. "A színészkollégák a baleset után aggódtak értem, hogy vajon mi lesz a történtek következménye. Most azonban azt látom, hogy szimpatikusnak tartják, hogy ledolgozom a büntetést és igyekszem valami jót cselekedni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.