A népszerű énekesnőnek hihetetlen élményben volt része a napokban. A Miamiban található Nemzetközi Pilótaképző Akadémia felkérte, hogy legyen az iskola reklámarca. Adri egy hetet töltött az Egyesült Államokban, ahol egy kisrepülőt is vezethetett, sőt még a Bahamákra is elrepítették.

A repülés szenvedélye már szinte családi  hagyomány Nagy Adriéknél, ugyanis az énekesnő nagypapája vadászrepülő-pilóta volt. Unokáját néha magával vitte egy-egy kisebb körre, és ez elég volt ahhoz, hogy a repülés iránti szenvedélye átragadjon a kislányra. Nem véletlenül bukkant egy amerikai pilótaképző iskola Adrira, majd felkérte őt, hogy segítsen népszerűsíteni az oktatásukat. Az akadémia központja Miamiban van, így meghívták oda Adrit, nézzen körül náluk.

Forrás: Sunhill Media

"Életem egyik legjobb élménye ez az út. Gyönyörű a környék, a repülés minden percét imádtam. Megismerkedtem az iskolával, beültem pár órára, és kipróbáltam egy különleges szimulátort is. Egy profi pilótával berepültem Miami környékét és a Bahamákon is jártam. Szuper lenne, ha az autóvezetői engedély letétele után egyszer majd egy pilótajogosítványt is szerezhetnék itt, Amerikában" - mesélte Adri.

Forrás: Sunhill Media

Lemondott kedvenc baseballsapkájáról a tinisztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121201-sp-lemondott-kedvenc-baseball-sapkajarol-a-tuzolto-utcai-gyermekklinikan.html A veterán rádiós nagy beismerése: "Rossz gondolat volt részemről a mentőakció"http://www.life.hu/legykepben/20121201-neo-fm-radio-btoth-laszlo-programigazgato-nagy-beismerese-a-radio.html Uzsorások hálójába került Stohl ügyvédjehttp://www.life.hu/legykepben/20121203-drruttner-gyorgy-stohl-andras-ugyvedje-uzsorasok-halojaba-kerult.html Gyermekre vágyik az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121203-hujber-ferenc-magyar-szinesz-az-rtl-klub-sztarja-ujabb-gyermekre.html Már csak lovagokkal veszi körül magát a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121128-arpa-attila-lovag-lett.html Sírva fakadt a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121201-malek-andrea-a-the-voice-mestere-sirva-fakadt-megijedt-a.html