Amerikában lett reklámarc a magyar énekesnő

pilóta szenvedély Nagy Adri repülés énekesnő pilótaiskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnőnek hihetetlen élményben volt része a napokban. A Miamiban található Nemzetközi Pilótaképző Akadémia felkérte, hogy legyen az iskola reklámarca. Adri egy hetet töltött az Egyesült Államokban, ahol egy kisrepülőt is vezethetett, sőt még a Bahamákra is elrepítették.

A repülés szenvedélye már szinte családi hagyomány Nagy Adriéknél, ugyanis az énekesnő nagypapája vadászrepülő-pilóta volt. Unokáját néha magával vitte egy-egy kisebb körre, és ez elég volt ahhoz, hogy a repülés iránti szenvedélye átragadjon a kislányra. Nem véletlenül bukkant egy amerikai pilótaképző iskola Adrira, majd felkérte őt, hogy segítsen népszerűsíteni az oktatásukat. Az akadémia központja Miamiban van, így meghívták oda Adrit, nézzen körül náluk.

Forrás: Sunhill Media
Forrás: Sunhill Media

"Életem egyik legjobb élménye ez az út. Gyönyörű a környék, a repülés minden percét imádtam. Megismerkedtem az iskolával, beültem pár órára, és kipróbáltam egy különleges szimulátort is. Egy profi pilótával berepültem Miami környékét és a Bahamákon is jártam. Szuper lenne, ha az autóvezetői engedély letétele után egyszer majd egy pilótajogosítványt is szerezhetnék itt, Amerikában" - mesélte Adri.

Forrás: Sunhill Media
Forrás: Sunhill Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.