Megnevezte legnagyobb riválisát az X-Faktor legesélyesebb versenyzője

X-Faktor döntő verseny Oláh Gergő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kevesebben vannak a versenyzők az X-Faktorban, ezen a héten pedig már a dobogós helyek is elkelnek. A Life.hu utánajárt, a legesélyesebb versenyző kit tart a legnagyobb ellenfelének.

Oláh Gergőt sokan az idei X-Faktor legnagyobb esélyesének tartják, de ő mindig szerényen áll hozzá ezekhez a feltevésekhez. Egyre közelebb kerül a döntő napja, de igyekszik nem erre gondolni, csak a legjobban teljesíteni.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Gergő elárulta, kit tart legnagyobb ellenfelének. "Furcsa helyzet ez, mert nagyon jóban vagyunk, így egyrészt inkább versenytársaimként tekintek a többiekre, másrészt tény, hogy egymás ellenfelei is vagyunk. Így bárkit kiemelhetnék, mégis ha mondanom kéne valakit, talán Timit mondanám. Nem harcolunk egymással, de nyilván figyeljük a többiek teljesítményét, és itt már mindenki mindenkinek ellenfél. Ráadásul nem tudhatjuk, a nézők kit szeretnek és kire szavaznak majd a végső megmérettetéskor, ezért mindig a maximumon kell teljesíteni, és én ehhez tartom magam hétről hétre" - mesélte Gergő a Life.hu-nak.


.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.