Zámbó Krisztián kibukott az apját gyalázó műsorvezetőre

X-Faktor halott Zámbó Krisztián Sebestyén Balázs édesapa énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktorból kiesett énekes sérelmezte, hogy a rádiós Sebestyén Balázs és műsorvezető társai kifigurázták édesapja dalát. Krisztián úgy gondolja, halott ember emlékével nem etikus viccelődni - tudta meg a Life.hu.

A szombati döntő után, a Cool TV AFTER X című műsorában Krisztiánból kibukott egy olyan sérelem, amit nehéz megemésztenie.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Balázsról meg a paprikajancsi barátjáról van szó. Ne haragudjatok, hogy így beszélek róluk, én értem a viccet és be is vállalom. De amikor édesapám dalaival viccelődnek, amik számomra különös jelentőséggel bírnak, az már túlmegy egy határon. Én Balázst elismertem és nagyon szerettem, ezért esett ez rosszul. Az, hogy engem kifiguráznak, azt bevállalom, de olyan dalt kifigurázni, ami számomra fontos, azt nem etikus. Nem beszélve arról, hogy ők nem tudják, mit éltem át és min megyek keresztül, mit szeretnék az életemmel kezdeni. Nem szép dolog halott ember emlékével viccelődni, nekem ezek után magyarázkodhatnak majd" - nyilatkozta Krisztián.

Lemondott kedvenc baseballsapkájáról a tinisztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121201-sp-lemondott-kedvenc-baseball-sapkajarol-a-tuzolto-utcai-gyermekklinikan.htmlA veterán rádiós nagy beismerése: "Rossz gondolat volt részemről a mentőakció"http://www.life.hu/legykepben/20121201-neo-fm-radio-btoth-laszlo-programigazgato-nagy-beismerese-a-radio.htmlUzsorások hálójába került Stohl ügyvédjehttp://www.life.hu/legykepben/20121203-drruttner-gyorgy-stohl-andras-ugyvedje-uzsorasok-halojaba-kerult.htmlGyermekre vágyik az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121203-hujber-ferenc-magyar-szinesz-az-rtl-klub-sztarja-ujabb-gyermekre.htmlMár csak lovagokkal veszi körül magát a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121128-arpa-attila-lovag-lett.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.