Színésznek áll a Jóban Rosszban sztárjának kislánya?

színésznő Jóban Rosszban sorozat félelem Fábián Anita gyerekszínész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beteg kisgyermeket alakít a Jóban Rosszban sorozatban Fábián Anita kislánya, Pipi. A Szilviát alakító színésznő féltette gyermekét a média világától, ezért sokáig nem szerette volna, hogy kislánya is szerepeljen a sorozatban. Most azonban engedett Pipi nyomásának és megengedte, hogy kipróbálja magát a kamerák előtt - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Annak ellenére, hogy édesanyja a való életben mindent elkövet, hogy kislánya a téli időszakban se betegedjen le, és ennek érdekében egészségtudatosságra oktatja gyermekét, a Jóban Rosszban sorozatban a kis Pipi beteg gyermeket alakít - tudta meg a Life.hu.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

A színésznő sokáig nem szerette volna, ha kislánya is kipróbálja a színészszakmát, mert féltette őt a média világától, most azonban engedett gyermeke akaratának. "Régen nem szerettem volna, ha Pipi szerepelne a sorozatban, hiszen ez nem gyereknek való szakma és őt sem igazán érdekelte. Azóta azonban eltelt néhány év, és újra elbeszélgettem vele a dologról. Most már ő szerette volna, én pedig igent mondtam, mert úgy érzem, elég nagy, hogy megértse a feladatot" - árulta el a színésznő, aki úgy érzi, kislánya különleges képességekkel rendelkezik.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Azt látom, van hozzá tehetsége és ráadásul sokat is tanulhat ebből a munkából. Noha most csak egy jelenet erejéig szerepel a sorozatban, óriási fegyelemre volt szükség a forgatáson, s ennek ő maradéktalanul megfelelt. Nem erőltetem a médiában való szereplést, de egyszerűen olyan különleges kisugárzása van a kislányomnak, hogy mindenki felfigyel rá, mindenki fotózni szeretné. Mondtam is neki, hogy a Jóisten megajándékozta ezzel a fénnyel, amelyet ő áraszt, s ezt muszáj megbecsülni. Egyébként ott még nem tartunk, hogy tudatosan szerepeljen a lapokban, és nem is biztos, hogy majd a művészvilágban találja meg önmagát. Én, mint édesanya, mindig ott leszek mögötte és megóvom őt" - mondta el a színésznő a Life.hu-nak, aki nemcsak torokcukorkát ad kislányának, ha megérkezik a zimankó és fátyolossá válik hangja, hanem együtt inhalál vele esténként eukaliptuszos, mentás balzsammal felturbózott forró vízzel, ezzel őrizve egészségét is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.