John Travolta meleg színész titoktartás viszony sztár homoszexuális pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beperelte John Travoltát egykori állítólagos szeretője, akit - miután nyíltan megszólalt az évekkel ezelőtti viszonyukról - nemrég megfenyegetett a színész ügyvédje.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

John Travoltát beperelte állítólagos egykori szeretője, Doug Gotterba, aki 1981 és 1987 között volt a színész pilótája. A férfi nemrég kitálalt egy lapnak a titkos viszonyról, mire a színész ügyvédje megfenyegette őt, amiért megszegett egy titoktartási szerződést. Most Gotterba visszavágott: azért perelte be Travoltát, mert állítja, hogy semmiféle titoktartási kötelezettsége nincs, nyugodtan beszélhet a kapcsolatukról. Épp ezért elfogadhatatlannak tartja a színész eljárását és ügyvédje fenyegetését. A férfi bevallotta, hogy aláírt egy szerződést, de abban szó sem volt titoktartásról, és ezért jogában áll beszélni az ügyről, amikor csak akar. Travolta szerint Gotterba eljárása nevetséges. "Egyszerűen 15 perc hírnévre vágyik. Mindent elkövetünk azért, hogy mielőbb elfelejthessük ezt az egészet" - nyilatkozta a sztár ügyvédje, Marty Singer.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.